Çözüldü Aynı anda 2 oyun açık iken CS:GO drop atar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

654456

Centipat
Nasıl oluyor bilmiyorum ancak Steam üzerinden hem CS:GO hem farklı bir oyun açabiliyorum. CS:GO'da AFK bırakıp diğer oyunu oynasam o sırada drop atar mı?

Çözüm
Nasıl oluyor bilmiyorum ancak Steam üzerinden hem CS:GO hem farklı bir oyun açabiliyorum. CS:GO'da AFK bırakıp diğer oyunu oynasam o sırada drop atar mı?
Atar.

Ancak oyunda afk kalıp oyundan atmaması için +left komutunu kullanman gerekiyor.

178.18.246.192:27015 Bu serverda afk bırakabilirsin.
Atar.

Ancak oyunda afk kalıp oyundan atmaması için +left komutunu kullanman gerekiyor.

178.18.246.192:27015 Bu serverda afk bırakabilirsin.

Çözüm
cs2 den bu haftaki kasa+skin drop umu elde ettim şimdi csgo oynasam ondanda ayrıyeten drop düşer mi yoksa cs2 de düştüğü için önümüzdeki haftaya kadar düşmez mi?

cs2 den bu haftaki kasa+skin drop umu elde ettim şimdi csgo oynasam ondanda ayrıyeten drop düşer mi yoksa cs2 de düştüğü için önümüzdeki haftaya kadar düşmez mi?
İster CS:GO ister CS2, herhangi birinde seviye atladığında bir adet kasa düşüyor. İki oyundan da ayrı ayrı kasa düşüremiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…