olfer
Decapat
Daha fazla
- RAM
- Fury Beast DDR4 8gb
- SSD veya HDD modeli
- MLD 1TB
- Ekran kartı
- Rx6600 8gb
- Anakart
- Asus Prime A320M-K
- İşlemci
- Ryzen 5 5500
Herkese selam arkadaşlar başlıkta bahsettiğim gibi RAM'lerden biri çalışmıyor fakat RAM'lerin ikisi de sağlam. 2 slotlu bir anakarta sahibim 2 RAM'i de takınca bilgisayar açılmıyor, siyah ekranda kalıyor. Tek bir tanesini takınca açılıyor. Anakart RAM slotunda problem olduğunu düşünüyorum; sağ slota takınca açılmıyor çünkü.
Olay: Olay şu şekilde gerçekleşti 1 hafta önce bilgisyardan dizi izlerken bilgisayara güç veren 3'lü priniz bağlı olduğu 3'lü prizin kasanın camının açık olduğu tarafın direk yanına düşmesiyle gerçekleşti. Bir anda oldu bir akım sesi geldi bilgisayar kapandı. Geri açtığımda siyah ekrandı biraz statiğini alıp RAM'lerle oynayıp çalıştırmayı başardım fakat tek bir RAM kullanabiliyorum. Oyun oynayamıyorum. Anlayan biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Anakart direkt çöpe mi gidecek yoksa bir çözümü var mıdır?
Olay: Olay şu şekilde gerçekleşti 1 hafta önce bilgisyardan dizi izlerken bilgisayara güç veren 3'lü priniz bağlı olduğu 3'lü prizin kasanın camının açık olduğu tarafın direk yanına düşmesiyle gerçekleşti. Bir anda oldu bir akım sesi geldi bilgisayar kapandı. Geri açtığımda siyah ekrandı biraz statiğini alıp RAM'lerle oynayıp çalıştırmayı başardım fakat tek bir RAM kullanabiliyorum. Oyun oynayamıyorum. Anlayan biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Anakart direkt çöpe mi gidecek yoksa bir çözümü var mıdır?
Son düzenleyen: Moderatör: