Aynı anda 2 tane Dual shock 3 çalıştırma

merabalarefenim

Centipat
Arkadaştan alacağım. 2 kol ve 2 şarj kablosu alacağım. 1'i kesin çalıştırılıyor fakat aynı anda 2'si çalışır mı? Yanıtlarınızı bekliyorum iyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bluetooth olarak 3 tane birden çalıştırmıştım. Sixaxis Controller gibi bir şeydi. Dualshock 3'ü Xbox 360 kolu gibi tanıtıp bağlıyoruz, bu sebeple hareket sensörleri çalışmıyor.
Bence sahibinden gibi yerlerden alıcılı Xbox 360 kolu alın.

Monster Pusat Pro Gamepad gibi Xbox axis kullanan gamepadlar da alabilirsiniz.

Bluetooth olarak 3 tane birden çalıştırmıştım. Sixaxis Controller gibi bir şeydi. Dualshock 3'ü Xbox 360 kolu gibi tanıtıp bağlıyoruz, bu sebeple hareket sensörleri çalışmıyor.
Bence sahibinden gibi yerlerden alıcılı Xbox 360 kolu alın.

Monster Pusat Pro Gamepad gibi Xbox axis kullanan gamepadlar da alabilirsiniz.
Haraket sensörleri çalışmıyor derken ? 2 tane çalıştırıcam pes oynucam amacım o. Analog ve titreşim çalışıyor mu ? Başka oyunda denemeyeceğim.
Monster alacak gücüm yok.

Haraket sensörleri çalışmıyor derken? 2 tane çalıştırıcam pes oynacağım amacım o. Analog ve titreşim çalışıyor mu? Başka oyunda denemeyeceğim.
Monster alacak gücüm yok.

Evet onlar çalışıyor fakat sixaxis denilen hareket sensörleri genelde çalışmıyor. Kablolu olarak kullanacaksınız sanırım. Normal Gamepad DS3'ten daha iyi olacaktır.

Evet onlar çalışıyor fakat sixaxis denilen hareket sensörleri genelde çalışmıyor. Kablolu olarak kullanacaksınız sanırım. Normal Gamepad DS3'ten daha iyi olacaktır.
Kardeşim sixaxis dediğin haraket sensörü pes oynarken sıkıntı yaratır mı ? Nedir o ? Acikla bana
Ben dual shock 3 hem güzel duruyor hem de please yani trigger tuşları o şekli olanlardan istiyorum. O tür bı gamepad varsa söyle.

Kardeşim sixaxis dediğin haraket sensörü pes oynarken sıkıntı yaratır mı? Nedir o? Acikla bana
Ben Dual shock 3 hem güzel duruyor hem de please yani trigger tuşları o şekli olanlardan istiyorum. O tür bı Gamepad varsa söyle.

Pes'te sıkıntı yaratmaz. Bilgisayarda oynanacak hiçbir oyunda sıkıntı vermez. O triggerlar parmakları acıtıyor ama siz bilirsiniz. Neredeyse tüm Gamepad'ler DS3 çakması olarak tasarlandığı için çoğunun tuşları birebir aynı. Yine de içinizde kalmasın alın. Bluetooth dongle de almanız gerekiyor. Bilgisayarınızın bluetoothu varsa da program dongle kadar sağlıklı çalışmıyor.

Pes'te sıkıntı yaratmaz. Bilgisayarda oynanacak hiçbir oyunda sıkıntı vermez. O triggerlar parmakları acıtıyor ama siz bilirsiniz. Neredeyse tüm Gamepad'ler DS3 çakması olarak tasarlandığı için çoğunun tuşları birebir aynı. Yine de içinizde kalmasın alın. Bluetooth dongle de almanız gerekiyor. Bilgisayarınızın bluetoothu varsa da program dongle kadar sağlıklı çalışmıyor.
Şarj kablosu alacağım bluetooth ile işim yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı