Aynı anda 2 tane Wi-Fi adaptör kullanılır mı?

kerems61

Hectopat
Daha fazla  
Bende bir adet TP-Link TL-WN722N Wi-Fi adaptör var bunu kendi bilgisayarımda kullanıyorum. Bu ürünü beğendiğim için aynısından bir tane daha alıp evdeki 2. bilgisayara taksam bir sıkıntı çıkarır mı? Aynı üründen 2 tane aynı Wi-Fi'ye bağlanacağı için belki bir sorun çıkabilir diye düşündüm. Karmaşıklık olabilir mi yani?

Bende bir adet TP-Link TL-WN722N Wi-Fi adaptör var bunu kendi bilgisayarımda kullanıyorum. Bu ürünü beğendiğim için aynısından bir tane daha alıp evdeki 2. bilgisayara taksam bir sıkıntı çıkarır mı? Aynı üründen 2 tane aynı Wi-Fi'ye bağlanacağı için belki bir sorun çıkabilir diye düşündüm. Karmaşıklık olabilir mi yani?

Hayır çıkarmaz, birkaç telefonla aynı Wi-Fi ağına bağlanmanızdan farkı yok.

Dediğiniz şey 2 telefon aynı anda modeme bağlansa sıkıntı çıkarır mı gibi bir şey oluyor tabii ki sıkıntı çıkmaz.

Aynı 2 ürünü tek Wi-Fi'ye bağlayacağım için biri yavaşlar diye düşünmüştüm. Öyle değilmiş, teşekkür ederim.

Ekran Görüntüsü 2020-12-20 18-13-55.png

Sorun olmuyor dandik Huawei HG253S AC uyumsuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı