Aynı anda birden fazla canlı yayını arka planda kayıt etme programı var mı?

loyall

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, istediğim ve aradığım video kayıt programı şu şekilde.
Misal YouTube canlı yayını veya bir yerel ya da ulusal TV kanalındaki o an oynayan canlı kaydı bilgisayar üzerinden bilgisayara kayıt etmek istiyorum.
Bunu yaparken oynayan kaydın kalite kaybı olmaması ve nasıl görüntü kalitesi varsa aynen sesli olarak bilgisayarda seçtiğim sürücüye kayıt etmesini istiyorum. Bu kaydı yaparken o yayını bitene kadar tam ekran izlemek istemiyorum, arka planda sesiyle birlikte kayıt etsin.
Tabii sadece bir tane yayın değil, bazen yayınlar çakışabiliyor. Birden fazla yayını kayıt etmek istiyorum.
Misal a kanalında saat sekizde oynayan bir program ile b kanalında sekizde oynayan başka bir programı aynı saatte kayıt etmek istiyorum, yine sesler çakışmadan ve bunları tam ekran izleme zorunluluğu olmadan arka planda kendi kendine bilgisayara kayıt etsin istiyorum.
Böyle bir program ya da bilgisayar uygulaması var mıdır? Burada önemli olan arka planda kayıt etmesi ve birden fazla videoyu ya da TV programını aynı anda kayıt etme imkânı.
Önerilerinizi beklerim, teşekkürler.

Yapabilirsen yayının video kaynağının linkini alırsın. VLC'de "Ağdan aç" gibi bir ayar olacak. Bu ayarla videoyu VLC'de izleyebilirsin, kayıt seçeneği sunuyorsa kayıt da edersin.

Ama önemli olan sadece video yayını olan linki alman.

Yapabilirsen yayının video kaynağının linkini alırsın. VLC'de "Ağdan aç" gibi bir ayar olacak. Bu ayarla videoyu VLC'de izleyebilirsin, kayıt seçeneği sunuyorsa kayıt da edersin.

Ama önemli olan sadece video yayını olan linki alman.
Linki alman derken yani ben örneğin trt de oynayan bir belgeseli kayıt etmek istiyorum.
Belgesel o anda canlı yayında, kanal hem youtubede hemde kendi sitesinde canlı yayın olarak sunuyor bu linki ben nasıl alabilirim.
dediğin programı hiç denedinmi. arka planda kayıt ediyormu yoksa
obs studio gibi tam ekran izlemek şartıyla mı kayıt eder.

Linki alman derken yani ben örneğin trt de oynayan bir belgeseli kayıt etmek istiyorum.
Belgesel o anda canlı yayında, kanal hem youtubede hemde kendi sitesinde canlı yayın olarak sunuyor bu linki ben nasıl alabilirim.
dediğin programı hiç denedinmi. arka planda kayıt ediyormu yoksa
obs studio gibi tam ekran izlemek şartıyla mı kayıt eder.
Mesela YouTube'dan bir yayının -youtube.com/watch?v=Dr7EvE7idMI- sayfa bağlantısı yerine o sayfada ki yayının direkt kaynak bağlantısını -rr2---sn-nv47zn7y.googlevideo.com/videoplayback- alman gerekiyor. Ben IP camera yayınımı izlemek için denemiştim. Sanırım kayıt seçeneği de sunuyor. Tam hatırlamıyorum ama seçenek sunuyorsa ekran kaydı değil direkt kaynaktan video kaydı olacağı için izlemene gerek kalmayacak, video nasılsa öylece kayıt olacak.

Denemen gerekiyor.

Bazı siteler buna izin vermez. YouTube da aynı şekilde buna izin vermez. Kişisel kullanım için bir sorun yaratmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı