Aynı anda çoklu ve eksiksiz Web to PDF dönüştürme

caho11

Hectopat
özet :Aynı anda çoklu ve eksiksiz Web to PDF dönüştürme

İşim gereği web sayfalarını pdf'e dönüştürüp kullanmam gerekiyor (öğrenciyim) . Şuan bu aracı kullanıyorum kendisi web üzerinden online çalışıyor : Convert HTML to PDF - Pdfcrowd

reklamları engellemesi ve sayfadaki kaynakları eksiksiz görüntülemesi özellikleri yüzünden tercihim. Ama pdf üzerinde yazı çekiyor alt kısımda pdfcrowd ile yapılmıştır falan diye , çok büyük bi sorun değil aslında. Asıl önemli olan kısım bir sürü linkim varken o linklerin web sayfalarını teker teker dönüştürmek zorundayım. Çoklu dönüştürme yapmam işimi çok kolaylaştıracak Önerisi olan var mı ?

alternatif program veya bu yazılımın local çalışan versiyonu olabilir. Sayfada alt tarafta API kodları falan vermiş ama o konularda çok bilgim yok , methodu bilsem uygularım ama (kendim programı yürütecek hale getirebilsem sorun olmiyacak)
yardım pls.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazdırırken PDF olarak kaydetmeyi denediniz mi?

Kullandığım tema ve gizlediğim bazı elementler dışında bir fark göremiyorum. Reklam engelleyen bir şeyler kullanıp reklamların görünmemesini sağlarsınız. Hatta başka bir şey de istemiyorsanız elementi gizlersiniz.
Gördüğüm kadarıyla siteye tek tek link veriyorsunuz. Yazdırırken de aynı şekilde yaparsınız. Ek bir külfeti yok.
Hatta yazdırırken arka planı grafikleri seçilirse tema da geliyor.

Dosya Ekleri

• print.pdf
    421,9 KB · Görüntüleme: 60
  • html.pdf
    107,1 KB · Görüntüleme: 28
  • dark.pdf
    504,7 KB · Görüntüleme: 32
  • 1682841190451.png
    1682841190451.png
    32,3 KB · Görüntüleme: 31
Yazdırırken PDF olarak kaydetmeyi denediniz mi?

Kullandığım tema ve gizlediğim bazı elementler dışında bir fark göremiyorum. Reklam engelleyen bir şeyler kullanıp reklamların görünmemesini sağlarsınız. Hatta başka bir şey de istemiyorsanız elementi gizlersiniz.
Gördüğüm kadarıyla siteye tek tek link veriyorsunuz. Yazdırırken de aynı şekilde yaparsınız. Ek bir külfeti yok.
Hatta yazdırırken arka planı grafikleri seçilirse tema da geliyor.
amaç zaten tek tek yapmaktan kurtulmak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı