Selam. Ben oyun oynuyorum bir de Spotify'dan müzik dinliyorum. Oyunun sesini bilgisayarın kendi hoparlörüyle, müziği ise başka bir hoparlör ile dinleyebiliyor muyum?
İkisini de bilgisayara bağladıysan Ayarlar -> Ses -> Ses düzeyi karıştırıcısına giderek Spotify'ın çıkış sesini diğer hoparlöre verebilirsin, eğer Spotify tarayıcıda açık ise tarayıcıyı diğer hoparlöre vermen gerek böylelikle biri birinci hoparlörden ses verirken diğeri ikinciden verecek.
İkisini de bilgisayara bağladıysan Ayarlar -> Ses -> Ses düzeyi karıştırıcısına giderek Spotify'ın çıkış sesini diğer hoparlöre verebilirsin, eğer Spotify tarayıcıda açık ise tarayıcıyı diğer hoparlöre vermen gerek böylelikle biri birinci hoparlörden ses verirken diğeri ikinciden verecek.
Spotify ayarlarında ya da oyun ayarlarında sesin hangi aygıttan çalınacağı seçilebiliyorsa dinleyebilirsiniz.
En azından ikisinden birinde seçilebilmeli.
Selam. Ben oyun oynuyorum bir de Spotify'dan müzik dinliyorum. Oyunun sesini bilgisayarın kendi hoparlörüyle, müziği ise başka bir hoparlör ile dinleyebiliyor muyum?
İkisini de bilgisayar bağladıysan Ayarlar -> Ses -> Ses düzeyi karıştırıcısına giderek Spotify'ın çıkış sesini diğer hoparlöre verebilirsin, eğer Spotify tarayıcıda açık ise tarayıcıyı diğer hoparlöre vermen gerek böylelikle biri birinci hoparlörden ses verirken diğeri ikinciden verecek.
Sesleri 2 hoparlörden de aynı sürücü üzerinden alıyorsanız maalesef mümkün değil. "Birini HDMI üzerinden monitörden, birini anakarttan alıyor.", "Birini Bluetooth'tan, birini anakarttan alıyor." gibi senaryolarda mümkün.