Çözüldü Aynı anda iki hoparlör kullanılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ablaci

Hectopat
Selam. Ben oyun oynuyorum bir de Spotify'dan müzik dinliyorum. Oyunun sesini bilgisayarın kendi hoparlörüyle, müziği ise başka bir hoparlör ile dinleyebiliyor muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İkisini de bilgisayara bağladıysan Ayarlar -> Ses -> Ses düzeyi karıştırıcısına giderek Spotify'ın çıkış sesini diğer hoparlöre verebilirsin, eğer Spotify tarayıcıda açık ise tarayıcıyı diğer hoparlöre vermen gerek böylelikle biri birinci hoparlörden ses verirken diğeri ikinciden verecek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
İkisini de bilgisayara bağladıysan Ayarlar -> Ses -> Ses düzeyi karıştırıcısına giderek Spotify'ın çıkış sesini diğer hoparlöre verebilirsin, eğer Spotify tarayıcıda açık ise tarayıcıyı diğer hoparlöre vermen gerek böylelikle biri birinci hoparlörden ses verirken diğeri ikinciden verecek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
Çözüm
Spotify ayarlarında ya da oyun ayarlarında sesin hangi aygıttan çalınacağı seçilebiliyorsa dinleyebilirsiniz.
En azından ikisinden birinde seçilebilmeli.

Selam. Ben oyun oynuyorum bir de Spotify'dan müzik dinliyorum. Oyunun sesini bilgisayarın kendi hoparlörüyle, müziği ise başka bir hoparlör ile dinleyebiliyor muyum?
Tabiki yapabilirsin oyun içinden ses çıkış aygıtını ve windows'dan müzik dinlemek istediğin aygıtı seç

İkisini de bilgisayar bağladıysan Ayarlar -> Ses -> Ses düzeyi karıştırıcısına giderek Spotify'ın çıkış sesini diğer hoparlöre verebilirsin, eğer Spotify tarayıcıda açık ise tarayıcıyı diğer hoparlöre vermen gerek böylelikle biri birinci hoparlörden ses verirken diğeri ikinciden verecek.
Böyle spotify tarayıcıda açık değil.

Dosya Ekleri

• 1650460831225.png
    1650460831225.png
    14,7 KB · Görüntüleme: 313
Böyle spotify tarayıcıda açık değil.
Bu videoyu izlerseniz daha iyi anlarsınız, dediğim şey oradaki karıştırıcan değil ayarlardan yapılıyor.

Sesleri 2 hoparlörden de aynı sürücü üzerinden alıyorsanız maalesef mümkün değil. "Birini HDMI üzerinden monitörden, birini anakarttan alıyor.", "Birini Bluetooth'tan, birini anakarttan alıyor." gibi senaryolarda mümkün.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı