Aynı anda yapabileceğim meslek önerileri

smao

Centipat
Arkadaşlar hayallerime kavuşmak için üniversite okuyup para kazanıp hayallerime kavuşmak istiyorum ama parası maaşı bol olan meslekler önerir misiniz ama 3 veya 2 tane aynı anda meslek yapmak istiyorum. İçinde polislik olursa iyi olur.😁

Amacınız para kazanmaksa aynı anda 2-3 meslek yapmak yerine iş kurup zamanınızın mümkün olduğunca fazlasını ona harcamak ve işleri büyüttükten sonra da ek gelir kaynağı olması açısından yan bir iş daha kurmak daha mantıklı olabilir.

Polislik kadar rezil bir meslek yok, köle gibi çalışıyorlar. Bulaşmaman gereken mesleklerin başında gelir. Türk insanı da polisin ne çektiğini bilmez, daha çok aşağılar onları.

Kısacası polisliğe bulaşmamanı tavsiye ediyorum, onun dışında aile hekimliği rahat, maddi olarak da rahat bir meslek. Aklında bulunsun.

Artı -1 Eksi
Beni yaşımla neden aşağılıyorsun?
Yaşınla aşağıladığımı nereden çıkardın? Bilmiyorum farkında mısın ancak ülkede her meslek aynı şekilde edinilmiyor. Bildiğim kadarıyla 5 farklı lise var ülkede, pek çok farklı üniversite ve bölüm var. Polislik için Polis Akademisi var mesela. Yaşını söyle ki yolun neresindesin anlayalım en azından.

Ayrıca hayallerle yaşayanı gerçekler öper. 2-3 farklı mesleği fiziksel olarak zorlanmadan yerine getirebilecek olsan bile yeterli zamanı ayırman oldukça zor olur, muhtemelen ayıramazsın.

Son olarak da hiçbir şey yazmadan meslek önerin demişsin de neyi sevdiğini, neye yeteneğin olduğunu bilmeden ne önerelim? Neye göre önerelim?

Ekleme: Mesajını düzenleyip eklediğin kısım bile dikkate alınmaya değmeyecek kadar küçük yaşta bir üyemiz olduğunu gösteriyor.

Aynı anda 2-3 meslek yapmak, ailene vakit ayıramayacaksın. Evlenmediğini varsaysak, 2-3 meslek yapmak. Sağlığına zarar olur, ilerdeki yıllarda kafanda saç kalmaz. Aman dikkat et, bence en mantıklısı şirket kurmak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı