Aynı evdeki internetlerin yer degişimi

Starline

Hectopat
Arkadaşlar, evde iki internet kullaniyoruz. Birisi NetSpeed benim kullandigim diğeri süper Online ben super Online interneti kendi odama almak istiyorum. Bunun için sadece modem arayüzlerideki kullanici adi ve sifreleri degistirsem yeter mi? Ankastre kutusundan port degistirme gibi bir islem yapilmasi gerekir mi? Bu arada önceden evimizde 2 tane sabit telefon vardi birisi oturma odasinda birisi salonda bu telefonlar birbirine paraleldi. Yani icerdeki telefon calinca salondaki telefinu acip konusabiliyordunuz. 2 internete de oyle sahip olduk oturma odasindaki telefon hattindan ailem Superonline kullaniyor. Salindaki telefon hattindan ben NetSpeed kullanıyorum. Simdi iki interneti yer degistirmek istiyorum, bunun için modemleri degistirmem yeterli olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, evde iki internet kullanıyoruz. Birisi NetSpeed benim kullandığım diğeri Superonline ben süper Online interneti kendi odama almak istiyorum. Bunun için sadece modem arayüzlerinde ki kullanici adi ve şifreleri değistirirsem yeter mi? Ankastre kutusundan port değiştirme gibi bir işlem yapılması gerekir mi? Bu arada önceden evimizde 2 tane sabit telefon vardi birisi oturma odasinda birisi salonda bu telefonlar birbirine paraleldi. Yani içeride ki telefon çalınca salondaki telefonu açıp konuşabiliyorduk. 2 internete de öyle sahip olduk oturma odasında ki telefon hattından ailem Superonline kullaniyor. Salonda ki telefon hattından ben NetSpeed kullanıyorum. Şimdi iki interneti yer değiştirmek istiyorum, bunun için modemleri değiştirmem yeterli olur mu?

Modemleri değiştirip size verilen kullanıcı adı, şifrenizi girince çalışması gerekir.

Arkadaşlar, evde iki internet kullaniyoruz. Birisi NetSpeed benim kullandigim diğeri süper Online ben super Online interneti kendi odama almak istiyorum. Bunun için sadece modem arayüzlerideki kullanici adi ve sifreleri degistirsem yeter mi? Ankastre kutusundan port degistirme gibi bir islem yapilmasi gerekir mi? Bu arada önceden evimizde 2 tane sabit telefon vardi birisi oturma odasinda birisi salonda bu telefonlar birbirine paraleldi. Yani icerdeki telefon calinca salondaki telefinu acip konusabiliyordunuz. 2 internete de oyle sahip olduk oturma odasindaki telefon hattindan ailem Superonline kullaniyor. Salindaki telefon hattindan ben NetSpeed kullanıyorum. Simdi iki interneti yer degistirmek istiyorum, bunun için modemleri degistirmem yeterli olur mu?
Herşeyi birbirine karıştırmışsınız. 2 telefon paralel bağlıysa tek telefon hattı vardır.

Modemi değiştirmeniz bir anlam ifade etmez. Hatlarıda değiştirmeniz gerekiyor. Superonline hattı Superonline kullanan modeme, diğeri de diğer modeme bağlı olmalı.

Hem hatlarını hemde modemlerini değiştirmeninde bir anlamı yok. Modemlerin yerini değiştirin ve hatlarını taşıyın. Arayüzle uğraşmanıza gerek yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı