Arkadaşım ile aynı Game Pass hesabından aynı mail ve şifre üzerinden aynı hesaptan aynı Online oyunu oynayabilir miyiz? Ya da aynı hesaba girersek ikimiz aynı anda farklı oyunları oynarsak sıkıntı çıkar mı?
Ben şuan aynı şekilde sadece farklı oyunları aynı anda oynayabiliyorum fakat aynı oyunu da online oynamayı bulabilirseniz beni de bilgilendirirseniz sevinirim.
Ben şu an aynı şekilde sadece farklı oyunları aynı anda oynayabiliyorum fakat aynı oyunu da Online oynamayı bulabilirseniz beni de bilgilendirirseniz sevinirim.
Aynı oyuna aynı anda girilmiyor hele ki EA Play'lere hiç girilmez. Ama farklı oyunlara girebilirsiniz. (Ea Play oyunlarından birine arkadaşınız girerse diğer EA Play oyunlarına da giremezsiniz çünkü Origin desteklemiyor bu olayı.)
Aynı oyuna aynı anda girilmiyor hele ki EA Play'lere hiç girilmez. Ama farklı oyunlara girebilirsiniz. (Ea Play oyunlarından birine arkadaşınız girerse diğer EA Play oyunlarına da giremezsiniz çünkü Origin desteklemiyor bu olayı.)
Ben denedim çalışmamıştı acaba nasıl yaptığınızı söyler misiniz? Çok uğraştım ama beceremedim çok garip bir sistem kullanmışlar oyun dosyalarına bile erişilmiyor.