Aynı gün alınıp iade edilen oyun tekrar satın alınırsa sıkıntı olur mu?

Wanhogdalem

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta tam anlatamadım, burada açıklık getireyim. 26 Kasım'da Ready or Not'u 17,39'a satın aldım. Arkadaşımda bir sorun çıktığı için aynı gün iade başlattım. Şu an işlem beklemede. Param gelince oyunu indirimdeyken tekrar satın alsam bir sorun olur mu? (Ek olarak, indirim 1 Aralık'ta bitiyor; o zamana kadar iade onaylanır mı?)

Başlıkta tam anlatamadım, burada açıklık getireyim. 26 Kasım'da Ready or Not'u 17, 39'a satın aldım. Arkadaşımda bir sorun çıktığı için aynı gün iade başlattım. Şu an işlem beklemede. Param gelince oyunu indirimdeyken tekrar satın alsam bir sorun olur mu? (ek olarak, indirim 1 Aralık'ta bitiyor; o zamana kadar iade onaylanır mı?)

Eğer hala işlemde ise iadeyi iptal edebilirsin.

Beklemede diyorsun, iptal edemiyor musun iade talebini? Ve bir sorun olmaz tekrar alırsan. Cüzdana iade ettiysen, onaylandıktan sonra 24 saat içinde cüzdanına gelir. Bankaya ettiysen bankaya göre değişir, ama 1 aralığa kadar gelir diye düşünüyorum.

Bir de tavsiyem Steam'den alma takıntın yoksa Epic'den al hem daha ucuz hem de Epic'deki Deluxe sürüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı