Hayır.Yaklaşık 2 ay önce Gmail hesap ayarlarında hesap bilgilerimle 6 tane Android kurulumu yapılmış, ben de o Gmail hesabımı kapattım. Aynı hesap adı ile tekrar hesap açabilir miyim?
Hayır.Yaklaşık 2 ay önce Gmail hesap ayarlarında hesap bilgilerimle 6 tane Android kurulumu yapılmış, ben de o Gmail hesabımı kapattım. Aynı hesap adı ile tekrar hesap açabilir miyim?
Yaklaşık 2 ay önce Gmail hesap ayarlarında hesap bilgilerimle 6 tane Android kurulumu yapılmış, ben de o Gmail hesabımı kapattım. Aynı hesap adı ile tekrar hesap açabilir miyim?
Kapanınca/silinince normalde bilgiler de gitmez mi?Şansa da olmaz. Çünkü kapanan mail hesapları üzerinden tekrar başkası mail açarsa adamın hesaplarına erişim sağlayabilir.
Hocam mesela sizin Minecraft.net'ten alınmış bir hesabınız var 250 TL'ye alınmış. O hesabınızı unuttunuz, maili kapattınız. Sonra adamın teki geldi o mailin aynısını açtı hesabı kendi üstüne geçirdi. Minecraft.net durmadan mail gönderip mailin kapanıp kapanmadığını anlamıyor mesela. Bu durum yüzünden Google dolandırıcılığı önlemek amacıyla buna izin vermiyor.Kapanınca/silinince normalde bilgiler de gitmez mi?
Doğru aslında. Atılan mailler de yanlış kişiye gidebilir.Hocam mesela sizin Minecraft.net'ten alınmış bir hesabınız var 250 TL'ye alınmış. O hesabınızı unuttunuz, maili kapattınız. Sonra adamın teki geldi o mailin aynısını açtı hesabı kendi üstüne geçirdi. Minecraft.net durmadan mail gönderip mailin kapanıp kapanmadığını anlamıyor mesela. Bu durum yüzünden Google dolandırıcılığı önlemek amacıyla buna izin vermiyor.
Bu sadece bir site üzerinden örnekti. İçinde para olan hesabınız vs. de olabilir.
Doğru aslında. Atılan mailler de yanlış kişiye gidebilir.
Niye zorluyorsun? Aynı isim ve soyadını girebilirsin ama aynı mail adını kullanamazsın artık.Aynı hesap adı ile açmak istiyorum ve hesap açarken isim ve Soyisim'de istiyor dolayısıyla aynı hesap adını kabul etmesinin bir sakıncası olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.