Çözüldü Aynı hesap adı ile Gmail açılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

s.aksoy

Centipat
Daha fazla  
Yaklaşık 2 ay önce Gmail hesap ayarlarında hesap bilgilerimle 6 tane Android kurulumu yapılmış, ben de o Gmail hesabımı kapattım. Aynı hesap adı ile tekrar hesap açabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şansa da olmaz. Çünkü kapanan mail hesapları üzerinden tekrar başkası mail açarsa adamın hesaplarına erişim sağlayabilir.
Kapanınca/silinince normalde bilgiler de gitmez mi?

Kapanınca/silinince normalde bilgiler de gitmez mi?
Hocam mesela sizin Minecraft.net'ten alınmış bir hesabınız var 250 TL'ye alınmış. O hesabınızı unuttunuz, maili kapattınız. Sonra adamın teki geldi o mailin aynısını açtı hesabı kendi üstüne geçirdi. Minecraft.net durmadan mail gönderip mailin kapanıp kapanmadığını anlamıyor mesela. Bu durum yüzünden Google dolandırıcılığı önlemek amacıyla buna izin vermiyor.

Bu sadece bir site üzerinden örnekti. İçinde para olan hesabınız vs. de olabilir.

Hocam mesela sizin Minecraft.net'ten alınmış bir hesabınız var 250 TL'ye alınmış. O hesabınızı unuttunuz, maili kapattınız. Sonra adamın teki geldi o mailin aynısını açtı hesabı kendi üstüne geçirdi. Minecraft.net durmadan mail gönderip mailin kapanıp kapanmadığını anlamıyor mesela. Bu durum yüzünden Google dolandırıcılığı önlemek amacıyla buna izin vermiyor.

Bu sadece bir site üzerinden örnekti. İçinde para olan hesabınız vs. de olabilir.
Doğru aslında. Atılan mailler de yanlış kişiye gidebilir.

Aynı hesap adı ile açmak istiyorum ve hesap açarken isim ve Soyisim'de istiyor dolayısıyla aynı hesap adını kabul etmesinin bir sakıncası olur mu?
Niye zorluyorsun? Aynı isim ve soyadını girebilirsin ama aynı mail adını kullanamazsın artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı