Dr.Mogan Centipat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 679 25 Şubat 2023 #1 Babamın banka hesabına, e-Devlet'ine, annemin e-Devlet'ine aynı IP adresinden 2 şahıs giriş yapmış.
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.217 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #2 Dr.Mogan dedi: Babamın banka hesabına, e-Devlet'ine, annemin e-Devlet'ine aynı IP adresinden 2 şahıs giriş yapmış. Genişletmek için tıkla... Şifreleri değiştirin.
Dr.Mogan dedi: Babamın banka hesabına, e-Devlet'ine, annemin e-Devlet'ine aynı IP adresinden 2 şahıs giriş yapmış. Genişletmek için tıkla... Şifreleri değiştirin.
Dr.Mogan Centipat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 679 25 Şubat 2023 #3 Ulubatlı Souness dedi: Şifreleri değiştirin. Genişletmek için tıkla... 2FA açtım.
ÖzgünTR Picopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 767 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #4 Dr.Mogan dedi: Babamın banka hesabına, e-Devlet'ine, annemin e-Devlet'ine aynı IP adresinden 2 şahıs giriş yapmış. Genişletmek için tıkla... Aynı konuyu 2 kez açmışsınız.
Dr.Mogan dedi: Babamın banka hesabına, e-Devlet'ine, annemin e-Devlet'ine aynı IP adresinden 2 şahıs giriş yapmış. Genişletmek için tıkla... Aynı konuyu 2 kez açmışsınız.
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.217 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #5 Dr.Mogan dedi: 2FA açtım. Genişletmek için tıkla... Güzel şifreleri de değiştirin.
Dr.Mogan Centipat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 679 25 Şubat 2023 #6 ÖzgünTR dedi: Aynı konuyu 2 kez açmışsınız. Genişletmek için tıkla... Evet çünkü hala giriş yapmaya calisiyorlar Ulubatlı Souness dedi: Güzel şifreleri de değiştirin. Genişletmek için tıkla... Şifrelerini değiştirdiğim halde denemeleri normalmi giriş yapıyor lar
ÖzgünTR dedi: Aynı konuyu 2 kez açmışsınız. Genişletmek için tıkla... Evet çünkü hala giriş yapmaya calisiyorlar Ulubatlı Souness dedi: Güzel şifreleri de değiştirin. Genişletmek için tıkla... Şifrelerini değiştirdiğim halde denemeleri normalmi giriş yapıyor lar
5 515079 Decapat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 823 Çözümler 21 25 Şubat 2023 #7 Dr.Mogan dedi: Şifrelerini değiştirdiğim halde denemeleri normalmi giriş yapıyor lar Genişletmek için tıkla... Bilgisayarlarınıza ve telefonlarınıza antivirüs programı indirip tarama yapın virüs yemiş olabilirsiniz. Hem annenin hemde kendi telefonunuza ve bilgisayarınıza indir.
Dr.Mogan dedi: Şifrelerini değiştirdiğim halde denemeleri normalmi giriş yapıyor lar Genişletmek için tıkla... Bilgisayarlarınıza ve telefonlarınıza antivirüs programı indirip tarama yapın virüs yemiş olabilirsiniz. Hem annenin hemde kendi telefonunuza ve bilgisayarınıza indir.
Dr.Mogan Centipat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 679 25 Şubat 2023 #8 515079 dedi: Bilgisayarlarınıza ve telefonlarınıza antivirüs programı indirip tarama yapın virüs yemiş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hepsine yaptim temiz çıktı dün yaptim
515079 dedi: Bilgisayarlarınıza ve telefonlarınıza antivirüs programı indirip tarama yapın virüs yemiş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hepsine yaptim temiz çıktı dün yaptim
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.217 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #9 Dr.Mogan dedi: Evet çünkü hala giriş yapmaya calisiyorlar. Şifrelerini değiştirdiğim halde denemeleri normal mi giriş yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... O zaman keylogger vs. yediniz.
Dr.Mogan dedi: Evet çünkü hala giriş yapmaya calisiyorlar. Şifrelerini değiştirdiğim halde denemeleri normal mi giriş yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... O zaman keylogger vs. yediniz.
Dr.Mogan Centipat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 679 25 Şubat 2023 #10 Ulubatlı Souness dedi: O zaman keylogger vs. yediniz. Genişletmek için tıkla... Hocam tarama yaptım