Ayni IP adresiyle surekli e-Devlet'e girmeye calisiliyor

Her şeyi yapmışsınız, buradan farklı bir yardım edebileceğimizi sanmıyorum.
Çok endişelendiyseniz polise vs. gidebilirsiniz.

O zaman keylogger vs. yediniz.
Bana virüs gibi gelmedi. 15-16 yaşındaki çocukların elinde bir sürü paneller var. TC ve seri no bulup giriş yapmaya çalışmış olabilirler. Hesaplara girdilerse virüs vardır fakat sadece girilmeye çalışıldıysa birşey olmaz.

Bana virüs gibi gelmedi. 15-16 yaşındaki çocukların elinde bir sürü paneller var. TC ve seri no bulup giriş yapmaya çalışmış olabilirler. Hesaplara girdilerse virüs vardır fakat sadece girilmeye çalışıldıysa birşey olmaz.
Discorddan beni aradı iki şahıs avg full diye bi yazılım tc filan yaziyordu

Bana virüs gibi gelmedi. 15-16 yaşındaki çocukların elinde bir sürü paneller var. T.C. ve seri no bulup giriş yapmaya çalışmış olabilirler. Hesaplara girdilerse virüs vardır fakat sadece girilmeye çalışıldıysa bir şey olmaz.

Hesaplara giriliyor dedi.

Discord'dan beni aradı iki şahıs AVG Full diye bir yazılım T.C. filan yaziyordu.

Yine küçük lamer veletler ve mernis.

Hersey benim yüzümden oldu dalgınlıkla bir exe açtım böyle başladı
exe açtıysanız virüs yemişsinizdir. Bazı virüs programları o virüsleri bulamıyor. Benimde benzer bir durum başıma gelmişti. Size tavsiyem en güzeli bilgisayarı formatlayın, şifreleri değiştirin (Eskisine benzemesin ve kolay bulunacak birşey olmasın.) Ondan sonra birşey yapamazlar. Ceza almalarını istersenizde yasal yollarla uğraşabilirsiniz.

Exe açtıysanız virüs yemişsinizdir. Bazı virüs programları o virüsleri bulamıyor. Benim de benzer bir durum başıma gelmişti. Size tavsiyem en güzeli bilgisayarı formatlayın, şifreleri değiştirin (eskisine benzemesin ve kolay bulunacak bir şey olmasın.) Ondan sonra bir şey yapamazlar. Ceza almalarını istersenizde yasal yollarla uğraşabilirsiniz.

Dediginiz her şeyi yaptim yasal yollar hariç ama durum hala aynı kurtulamıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı