Aynı kartla Getir 40 TL'ye 30 TL indirimi ikinci defa alınabilir mi?

Kebo10

Centipat
Daha fazla  
Hocalar ben daha önce farklı bir telefon ve farklı numaradan Getir'den ilk sipariş kampanyasıyla alışveriş yapmıştım. Kartla farklı numaradan aynı kartla alışveriş yapsam bana ilk sipariş indirimi yapar mı gene?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla yalnızca aynı cihaz üzerinden kampanya 1 kere kullanılabiliyor. Aynı ödeme yöntemi fark etmiyor.

Hocam şimdi bu konuyu uzun süre kurcaladım size bulduğum sonuçları aktarayım.

1-aynı cihaz üzerinden farklı hesaplar açarak sınırsız şekilde yapabilirsiniz fakat alttaki engele takılıyor.

2-kredi kartı engeli 1 kere kullandıktan sonra aynı kartı tekrar kullanamazsınız bu kampanya da getir için bu şekilde getir yemek de kullanılabiliyor. Diyelim ki kart sorununu da sanal kart ile çözdük 1 engelimiz daha var o da alttaki olay.

3-telefon numarası sorunu elinizde ne kadar telefon numarası varsa o kadar kampanyadan yaralanabilirsiniz, yeni hesap açmak için telefon numarası gerekiyor malum.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

Şimdi denedim :) Farklı telefonla, farklı numarayla fakat aynı kartla, aynı ev adresiyle 35TL'lik alışverişe 30TL indirim kampanyasını yapabildim 2 defa. Eğer aksi bir durum belirtilmediyse kampanyadaki bilgilendirme yazısında, yeniden alışveriş yapabilirsiniz.

Bana sürekli indirim geliyor 25'e 20, 30'a 25, 35'e 30, 40'a 30 gibi. Hepsini aynı kartla yaptım. Onun dışında ailemin telefon numaralarıyla da yaptım aynı kartla hiç bir sıkıntı oluşmadı. Olur da bir sıkıntı olursa sanal kart ile denersin.

Hocam şimdi bu konuyu uzun süre kurcaladım size bulduğum sonuçları aktarayım.

1-aynı cihaz üzerinden farklı hesaplar açarak sınırsız şekilde yapabilirsiniz fakat alttaki engele takılıyor.

2-kredi kartı engeli 1 kere kullandıktan sonra aynı kartı tekrar kullanamazsınız bu kampanya da getir için bu şekilde getir yemek de kullanılabiliyor. Diyelim ki kart sorununu da sanal kart ile çözdük 1 engelimiz daha var o da alttaki olay.

3-telefon numarası sorunu elinizde ne kadar telefon numarası varsa o kadar kampanyadan yaralanabilirsiniz, yeni hesap açmak için telefon numarası gerekiyor malum.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

Hocam araştırmışsınız o kadar teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı