Aynı kasada 2 farklı Windows kullanmak mümkün müdür?

İkisini birlikte kullanırken harddisk sürekli kendini kapatıp açıyor,araştırdığım kadarıyla güç kaynağı yetersiz kaldığında böyle oluyormuş,

İkisini birlikte kullanırken harddisk sürekli kendini kapatıp açıyor,araştırdığım kadarıyla güç kaynağı yetersiz kaldığında böyle oluyormuş,
acer aspire e1 570g bilgisayarım var harici ekran kartı gefroce 820m ben gtx1050 takmak istiyorum taka bilirmyim lütfen acil

Hdd kullanılmadığında enerji tasarrufu için belirlediğiniz süre sonra kendini uykuya alır. Bunu mu kastediyorsunuz ?

Acaba benim HDD
Hdd kullanılmadığında enerji tasarrufu için belirlediğiniz süre sonra kendini uykuya alır. Bunu mu kastediyorsunuz ?
Aksine kullanılırken oluyor.Örneğin dosya aktarmaya başladığımda sürekli kendini resetliyor,bir oyuna girdiğim zaman aynı şeyi yapıyor ve oyun çalışmayı durduruyor.

Acaba benim HDD

Aksine kullanılırken oluyor.Örneğin dosya aktarmaya başladığımda sürekli kendini resetliyor,bir oyuna girdiğim zaman aynı şeyi yapıyor ve oyun çalışmayı durduruyor.
acer aspire e1 570g bilgisayarım var harici ekran kartı gefroce 820m ben gtx1050 takmak istiyorum taka bilirmyim lütfen acil
Acaba benim HDD

Acaba benim HDD

Bunun başka bir nedeni olabilir mi acaba?

Acaba benim HDD

Bu başka bir probleme benziyor iki diske de test yaptınız mı ?

Bildiğimiz mekanik Hdd'ler çalışırken en fazla 10 watt falan tüketiyor. Dediğim gibi 5 tane disk kullanıyorum bu tarz bir şeyle karşılaşmadım hiç.

Son düzenleme:
Olur. Yapılabilir bir düşünce ama uğraştırabilir. Çünkü anladığım kadar ile enerji tasarrufu için birinden birini tercih edeceksiniz. Sürekli kasayı aç, harddiskin güç kablosunu çıkar gibi şeyler sıkıntıya neden olmazsa olabilir. Ama biri daha demiş 400 Watt'ın yetmesi gerekir diye. Tam sistem özelliklerini yazarsanız gerçekten HDD ve SSD'ye güç kalmayacak kadar ağır bir sistem mi diye inceleyebilir forum üyeleri.

Bu videoyu tavsiye ederim adam detaylıca anlatmış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistemim:
•AMD Ryzen 3 2300X 3.50 GHz işlemci (Turbo 4 GHz)
•AMD Sapphire RX570 4 GB 256Bit GDDR5 Ekran Kartı
•Gigabyte A320M-S2H Anakart
• Adata 8 GB 3000 MHz RAM
•SEAGATE 1 TB HARDDİSK
•KİNGSTON 500 GB M.2 SSD
•Aero Cool PSU VX Plus 400W
Bu sistemi çalıştırmaya 400W yeterli midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…