Aynı key farklı bilgisayarda kullanılırsa ne olur?

341346

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar Windows 10 Pro için bir kod vardı. 3V66T ile bitiyordu sanırım. Bende bu keyi kullanıyorum ve Retail key olarak geçiyor bu key. Arkadaşım 2 sene önce bu kodu bana göndermişti. O zaman'dan beri sorunsuz kullanıyorum. Peki asıl sorum şu:3V66T ile biten key'i birçok kişi kullanıyor. Bu güvenli mi?

Arkadaşlar Windows 10 Pro için bir kod vardı. 3V66t ile bitiyordu sanırım. Bende bu keyi kullanıyorum ve Retail key olarak geçiyor bu key. Arkadaşım 2 sene önce bu kodu bana göndermişti. O Zaman'dan beri sorunsuz kullanıyorum. Peki asıl sorum şu: 3V66t ile biten Key'i birçok kişi kullanıyor. Bu güvenli mi?

Güvenli. Özellikle Windows 10 Home'dan Windows 10 Pro'ya geçmek için kullanılabiliyor.

Anladığım kadarıyla VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T anahtarı, Microsoft'un çevrimiçi olarak da bahsettiği genel bir genel anahtardır. Bu bir lisans aktivasyon anahtarı değildir, yalnızca örneğin sürümü yükselttiğinizde kullanabilir ve kurulumdan sonra Windows 10'u etkinleştiremezsiniz. Diye cevap verilmiş. Çevirdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı