Aynı konudan 4 tane açılmış

Her neyse @56153 hocayı etiketleyeyim ben. Eski uyarılarına da bakacaktır ama ben haksız yere uyarı aldığını açıkçası düşünmüyorum. Ortalığı karıştırmayı çok seviyorsunuz. @Emre C'yi de etiketleyeyim, müsait olursa bakacaktır.

@Heunzey klasik agam, umursamayacaksın. Moderasyonu kötülemeye çalışırlar ama elde kanıt olmadan yaparlar bunu. Biz de inanacağız zaten. Elde kanıtı olsa hadi eyvallah diyeceğim ama o da yok :D Neyse akşam akşam da güldük bakalım.

Konuyu ben açmadım ben konusuna yorum yazmıştım konuyu açan şahıs kim ise ne hakla açtı @56153?
Akşam akşsam çoluk çocukla ugraşamam.

Konusuna ne yorum yazdınız da uyari aldınız. Kendinizi biraz daha iyi ifade ederseniz yorum yapacağım ona göre. Kimseyi tutmuyorum olaya tarafsiz bakıyorum.
Sadece elinizde yetersiz delil var iken biraz iftira atmış gibi oluyorsunuz.

@Heunzey haksız da zaten. Her halinden belli duruyor, boş ver gitsin. Akşam akşam gülmüş de olduk :D

Son aldığınız uyarıyı kontrol ettim ve o hafta açtığınız konuları buldum. Bu şekilde benzer konular açıldığında uyarı veriliyor. Konu açma sınırı ve uyarılar olduğu hâlde bu kadar konu açabilmişsiniz.

anakart.png

anakart2.png

anakart3.png

anakart4.png

anakart5.png

Aşağıda da aynı olduğunu iddia ettiğiniz 4 konu bulunuyor. Hepsinin içeriği birbirinden farklı.

davetet.png

kaydol.png

kazan.png

trendyol.png

Şaşırdık mı? Dediğim gibi çıktı. Başlığı nokta ile bitirmiş ve soru cümlesinin sonuna da soru işareti de koymamış ek olarak. İki tane kural ihlali daha çıktı bir konuda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı