Dünyada ki en mantıksız soru. Elbette birşey olmaz.Merhaba arkadaşlar. Ballistix 2666MHz 8 GB RAM'e sahibim. Yükseltmeye karar verip araştırdığımda şu an kullandığım modelin (kırmızı renkli) tükenmiş olduğunu gördüm çoğu yerde. Aynı model aynı MHz bir RAM aldığımda sorun olur mu?
Söylediğiniz RAM Modelinin CL15'i yok diye biliyorum. Takabilirsiniz.Merhaba arkadaşlar. Ballistix 2666MHz 8 GB RAM'e sahibim. Yükseltmeye karar verip araştırdığımda şu an kullandığım modelin (kırmızı renkli) tükenmiş olduğunu gördüm çoğu yerde. Aynı model aynı MHz bir RAM aldığımda sorun olur mu?
Dünyadaki en mantıksız cevap. Elbette bir şey olabilir.Dünyada ki en mantıksız soru. Elbette birşey olmaz.
Dalgınlığıma gelmiş aynı model olmaması sorun zaten özür dilerim.Hocam soru doğru mu? Aynı marka mı, aynı model mi? Çünkü başlıkta aynı model yazmışsın, konunda aynı model kalmamış yazmışsın.
Cl değeri 16 gözüküyor.CL değerini de kontrol etmeniz lazım. CPU-Z den bakabilirsiniz
Ramexpert adlı programdan şu an takılı olan ram'e baktığımda modeli: BLS8G4D26BFSE olarak gözüküyor. Bu ürün de hiçbir mağazada yok maalesef.Söylediğiniz RAM Modelinin CL15'i yok diye biliyorum. Takabilirsiniz.
![]()
Crucial Ballistix 8 GB 2666 MHz DDR4 CL16 BL8G26C16U4B-Kutusuz Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Crucial Ballistix 8 GB 2666 MHz DDR4 CL16 BL8G26C16U4B-Kutusuz Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Buradan çıkaracağım sonuca göre bir karara varıp almayı düşünüyorum. Aldığımda buraya güncelleme olarak yazarım sanırım. Teşekkür ederim.Çok yüksek ihtimalle sorun olmayacaktır ancak her zaman ufakta olsa aynı özellikteki RAM modüllerinde bile uyumsuzluklar çıkabilmekte.
Zaten daha önce benzer bir durum Recep Baltaş'ın başına gelmiş ve kendisi bu durumu belirtmişti.
Kısaca yüksek ihtimalle sorunsuz kullanabileceksiniz ancak her zaman için risk var. Bu nedenle RAM alırken özellikle en başta iki farklı modül olarak değil de kit olarak alınmasında fayda var.
Dünyadaki en mantıksız cevap. Elbette bir şey olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.