Aynı Model RAM'ler Birlikte Çalışır mı?

zodivac

Megapat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla O.C yapmadığımız sürece sorun çıkmıyor.

Hız aşırtma yapacaksanız CL voltaj ve frekans değerleri eş değerli olmalı

Bazı RAM modelleri problem çıkarabilir. Seri numaralarıyla da kıyaslama yapın aynı parti üretimden çıkmış olsunlar.

O.C yapmayacağım.
Bazı RAM modelleri problem çıkarabilir. Seri numaralarıyla da kıyaslama yapın aynı parti üretimden çıkmış olsunlar.
Tam anlamadım hocam.

O.C yapmayacağım.

Tam anlamadım hocam.
Alırsan sorun çıkmayacak öyle mi ?

Son düzenleme:
O.C yapmayacağım.

Tam anlamadım hocam.
Bazı, farklı tarihli üretim, farklı seri numaralı RAM lerde çalışma sorunu yaşayan kullanıcılar var. Forumlara bu durumdan muzdarip olan bir çok insan var. Demem o ki RAM in üretim tarihi RAM üzerinde bir yerde yazıyordur alacağın yeni RAM o tarihli olsun. Örnek olarak senin RAM belleğin 3.3.2015 s01 üretimli olsun sen 3.3.2015 s02 RAM alırsan çakışma yaşayabilirsin. Her ne kadar MHZ GB ve diğer tüm özellikleri aynı olsun bazı farklı seri üretim tarihli modeller uyumlu olmuyor.

Bazı, farklı tarihli üretim, farklı seri numaralı RAM lerde çalışma sorunu yaşayan kullanıcılar var. Forumlara bu durumdan muzdarip olan bir çok insan var. Demem o ki RAM in üretim tarihi RAM üzerinde bir yerde yazıyordur alacağın yeni RAM o tarihli olsun. Örnek olarak senin RAM belleğin 3.3.2015 s01 üretimli olsun sen 3.3.2015 s02 RAM alırsan çakışma yaşayabilirsin. Her ne kadar MHZ GB ve diğer tüm özellikleri aynı olsun bazı farklı seri üretim tarihli modeller uyumlu olmuyor.
Şimdi anladım çok teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı