Aynı özelliklere sahip farklı marka RAM sisteme uyar mı?

clainn

Femtopat
Daha fazla  
Selam. Bilgisayarıma artı bir RAM takviyesi yapmak istiyorum fakat kullandığım RAM'in stoku kalmamış. 8 GB 3200 MHz DDR4 RAM'im var. Aynı özelliklere sahip bir RAM alsam bir sorun çıkabilir mi? Son olarak RAM'i montajladıktan sonra BIOS'tan bir ayar yapmam vs. gerekiyor mu? Teşekkür ederim

Selam. Bilgisayarıma artı bir RAM takviyesi yapmak istiyorum fakat kullandığım RAM'in stoku kalmamış. 8 GB 3200 MHz DDR4 RAM'im var. Aynı özelliklere sahip bir RAM alsam bir sorun çıkabilir mi? Son olarak RAM'i montajladıktan sonra BIOS'tan bir ayar yapmam vs. gerekiyor mu? Teşekkür ederim.

Çogunlukla sıkıntı çıkartıyor bende XPG ve Ripjaws'ın RAM'leri vardı CL MHz voltajları falan aynı olmasına ragmen sistem açılmadı bunun garantisini veremeyiz ondan dolayı.

Birebir aynı özelliklere sahip bir RAM alırsan sıkıntı çıkmaz BIOS ayarı gerekmez fakat frekansı farklı ise BIOS kendisi ayar yapmayaı deyebilir başarırmı başaramazmı bilemiyorum.

Sıkıntı çıkarmıyagnın garantisini nasıl verebiliyorsun üstad.

Son düzenleme:
Selam. Bilgisayarıma artı bir RAM takviyesi yapmak istiyorum fakat kullandığım RAM'in stoku kalmamış. 8 GB 3200 MHz DDR4 RAM'im var. Aynı özelliklere sahip bir RAM alsam bir sorun çıkabilir mi? Son olarak RAM'i montajladıktan sonra BIOS'tan bir ayar yapmam vs. gerekiyor mu? Teşekkür ederim
Aynı özelliklere sahip farklı marka ramler çalışma garantisi hiçbir zaman verilmez. Şanslıysan çalışır, değilsen çalışmaz. Sırf bu yüzden herkes aynı şeyi söyler. Aynı marka ram alın diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı