Aynı ortamda 4 kişi CS 1.6 nasıl oynar?

darendeliveli

Hectopat
Katılım
24 Ocak 2020
Mesajlar
294
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. Benim arkadaşlarım ile bir mekan var. Orada buluşup hep beraber CS 1.6 veya Source oynamak istiyoruz. Herkes kendi laptopını getirecek. Nereden indirip nasıl bağlantı kurabiliriz? İnternet olarak sadece telefon interneti var. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Herhangi bir CS 1.6 veya CS 2.5 Source sürümünü indirip, sonrasında laptopların herhangi birinde Windows 10 yüklü ise Wi-Fi ağı oluşturup internetsiz oynayabilirsiniz. Ek olarak aynı durumu telefondan mobil erişim veya hotspot olarak Wi-Fi paylaşıp, mobil veriyi kapatıp, internet olmadan aynı şekilde LAN olarak biriniz oyun oluşturup diğerleri katılabilir.
 
Herhangi bir CS 1.6 veya CS 2.5 Source sürümünü Steam üzerinden satın alıp, sonrasında laptopların herhangi birinde win10 yüklü ise wi-fi ağı oluşturup internetsiz oynayabilirsiniz. Ek olarak aynı durumu telefondan mobil erişim veya hotspot olarak wi-fi paylaşıp mobil veriyi kapatıp, internet olmadan aynı şekilde LAN olarak biriniz oyun oluşturup diğerleri katılabilir.
Güzel arkadaşım korsan oyun indirmesi için yardım etmek yasak ceza alırsın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı