Aynı RAM farklı değerler gösteriyor

Jackeylove 1

Hectopat
Daha fazla  
RAM'ler aynı model olmasına rağmen CPU Z'deki değerler farklı olduğunu söylüyor, bu neden olur veya diğer RAM arızalı mı acaba? Silgi ile silip taktım slot değiştirdim yine aynı. Bende hep zor sorular soruyorum kusura bakmayın :)

Dosya Ekleri

• 3.PNG
    3.PNG
    19,7 KB · Görüntüleme: 30
  • 4.PNG
    4.PNG
    23 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'ler aynı model olmasına rağmen CPU Z'deki değerler farklı olduğunu söylüyor, bu neden olur veya diğer RAM arızalı mı acaba? Silgi ile silip taktım slot değiştirdim yine aynı. Bende hep zor sorular soruyorum kusura bakmayın :)

Hocam çakma olmasın. 31 MHz şüphe çekiyor.

Biri PC3-12800 modeli diğeri PC3-500 modeli diye gözüküyor ama internette PC3-500 modeli diye bir şey yok. Garip geldi çakma ürün olmasın arkadaşın dediği gibi.

Biri PC3-12800 modeli diğeri PC3-500 modeli diye gözüküyor ama internette PC3-500 modeli diye bir şey yok. Garip geldi çakma ürün olmasın arkadaşın dediği gibi.

Sahibindenden aldım, üzerlerindeki etiket aynı model falan sorunsuz. BIOS'ta 1600 MHz'e aldım almama rağmen 800 yerine 31 MHz gösteriyor, bir sorun çıkmadı oyunlarda da iyi FPS alıyor bende bilemedim şimdi bir RAM test yapacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı