Hocam ben rüyamda backrooms da beni kovalayan canavarlarla dans ederek fake atıyordum.10 dakika önce kalktım. Gördüğüm rüyayı anlatsam saçma diyebilirsiniz ama benim için muhteşemdi. Rüyayı az çok hatırlıyorum çünkü belirli bir konusu vardı, nasıl bir daha görürüm? Gün içinde hep düşünsem görür müyüm?
Ne gördünüz? Merak ettim.![]()
Bu muydu hocam?Hocam The Walking Dead'teki beth karakteriyle ilişki yaşıyordumama kız çok sevecen ve sempatikti o yüzden çok güzel geliyordu
![]()
Geçenlerde film gibi bir rüya gördüm. Sanırım baş rol ben değildim çünkü üzerime gelen bir yaratık beni öldürdü ve uykumdan uyandım.
Buydu hocam. Keşke bir daha gelseBu muydu hocam?Zor denk gelen bir rüyaymış bu arada.
![]()
Yok hocam bilim kurgu dizisiydi. Ama rüyada gerçekten korkunç bir hata yaptım ve onun sonucunda ölmeyi hakettimYan karakter olmakta iyidir, belki de Metaverse'te bir dizide yer almışsındır? Derin düşünceler hocam boş verelim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.