- Makaleler
- 1
Diyelim ki bir sayfa var ve o sayfaya reklam verdim. 5 bin takipçi geldi atıyorum. Bir dahakine yine aynı sayfaya reklam vermem mantıklı mı yoksa başka sayfalara mı vermeliyim?
Hocam bir reklamdan sizce 10k+ takipçi gelebilir mi sayfaya bağlı olarak.İlk reklam tutmadıysa bir kere daha vermek pek mantıklı değil. Başka sayfalarda şans denemek lazım.
Sayfayı tanıtış şeklinize ve sayfanızın kalitesine göre değişir. Şans işi biraz.Hocam bir reklamdan sizce 10k+ takipçi gelebilir mi sayfaya bağlı olarak.
Sizden 2x para alıp x para ile takipçi satın alıp sizin sitenize bot takipçi atabilirler. Bu konuda dikkatli olun lütfen.Hocam bir reklamdan sizce 10k+ takipçi gelebilir mi sayfaya bağlı olarak.
Bir arkadaş sayfalardan bir reklamdan en fazla 5k takipçi gelir dedi de bana az geldi.Sayfayı tanıtış şeklinize ve sayfanızın kalitesine göre değişir. Şans işi biraz.
Bu konuda güvenilir ve marka olan sayfalara bakmak lazım.Sizden 2x para alıp x para ile takipçi satın alıp sizin sitenize bot takipçi atabilirler. Bu konuda dikkatli olun lütfen.
Sayılar arasında kesin konuşmak mantıklı değil. Dediğim gibi kullanıcıya hitap eden bir reklam şablonu yapabilirseniz insanları daha kolay çekersiniz.Bir arkadaş sayfalardan bir reklamdan en fazla 5k takipçi gelir dedi de bana az geldi.
Buradan birisine güzel bir reklam şablonu hazırlatacağım ücretiyle hocam.Sayılar arasında kesin konuşmak mantıklı değil. Dediğim gibi kullanıcıya hitap eden bir reklam şablonu yapabilirseniz insanları daha kolay çekersiniz.
Sayfamı daha yeni kurdum. Adı teknofomo. Sayfamın konsepti teknolojiyle ilgili ilgi çekici az bilinen bilgileri paylaşmaktır. Neden teknofomo koydum sayfamın adını derseniz de FOMO ''Fear of missing out'' anlamına geliyor. Yani anlamı heyecan verici şeyleri kaçırma korkusu demek. O yüzden bu ismi koydum. 1 ay içerik ürettikten sonra büyük sayfalara reklam vereceğim.Mantıklı olacağını sanmıyorum, bu arada sayfanızın adını çok merak ediyorum hocam bir sorun yaratmaz ise söyler misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.