Blackshark V2 X alınır mı?

en3s19

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. James Donkey 710 model kulaklık kullanıyordum ve memnundum ama maalesef bozulduğu için yeni bir kulaklık arayışındayım.

Blackshark V2 X modelini itopya'da 1.599 liraya gördüm, benim için mikrofon önemli değil, ses kalitesi iyi ve 710 modeli kadar rahat, büyük olsa yeter. Bu bütçe civarlarında başka ne alabilirim? James Donkey 711-712-713 modelleri de var ama nasıldır bilemiyorum.

O fiyata evet alınır, fakat 3.5mm giriş kullandığı ve kendi sürücüsü olmadığı için ses kartınıza bağlı olarak kalite değişebilir.

O fiyata evet alınır, fakat 3.5mm giriş kullandığı ve kendi sürücüsü olmadığı için ses kartınıza bağlı olarak kalite değişebilir.
Ses kartım yok B450M-K kullanıyorum. Film izleyip müzik dinlerken sesi kaliteli gelse yeter, oyun konusundan bi beklentim yok. Eğer ses kartı kaliteyi fark ettiriyorsa ilerde alırım.

Anakartınız giriş seviyesi ses kodeğine sahip. Kaliteli bir ses deneyimi almanız zor.

Film-Müzik için o tarz kulaklıklara asla bakmayın en yanlış karar.

Bunun ses kalitesi ve performansı 6-7K'ya satılan oyuncu kulaklıklarıyla benzer. Sahneleme kısmında çok ayrı bir şey zaten açık yapıda olduğundan. Bende kullanıyorum karma kullanımda kullandığım en iyi kulaklık oldu. 2 tane orta seviye oyuncu kulaklığım olmasına rağmen onları köşeye bıraktım duruyorlar :D

Anakartın da besleyebiliyor rahatlıkla.

Anakartınız giriş seviyesi ses kodeğine sahip. Kaliteli bir ses deneyimi almanız zor.

Film-Müzik için o tarz kulaklıklara asla bakmayın en yanlış karar.

Bunun ses kalitesi ve performansı 6-7K'ya satılan oyuncu kulaklıklarıyla benzer. Sahneleme kısmında çok ayrı bir şey zaten açık yapıda olduğundan. Bende kullanıyorum karma kullanımda kullandığım en iyi kulaklık oldu. 2 tane orta seviye oyuncu kulaklığım olmasına rağmen onları köşeye bıraktım duruyorlar :D

Anakartın da besleyebiliyor rahatlıkla.
Öneri için teşekkürler. Daha öncesinde bu markayı görmüştüm ama incelememiştim. Stüdyo kulaklığı olarak geçtiği için müzik kalitesi daha iyi olur sanırım doğal olarak? Konfor olarak nasıldır kulağa oturuyor mu? James Donkey 710 gibi basit bir model kullanırken EQ ayarı ile birlikte tatmin edici bir kalite vermişti, bu modelde çok daha iyi bi kalite alırım diye düşünüyorum. Bu model aklıma yattı, linkte paylaştığınız site üzerinden alsam sorun yaşar mıyım yoksa Amazon gibi yerlerden almak daha mı doğru olur?

Konfor kısmı biraz kişiye göre değişiyor. Çok rahat diyemem ama rahatsız da etmiyor günde 10-12 saat kafamda duruyor ve şikayetçi olmadım hiç. Aliexpress üzerinden uyumlu padler var daha iyi rahatlık istenirse alınabiliyor 400-500 TL'ye.

Site güvenilir zaten orijinal satıcı bende buradan aldım sorun yaşamazsınız. Eğer güvenemiyorum derseniz fiyat farkını verip Amazon üzerinden vs. alabilirsiniz yine aynı satıcı yolluyor zaten.

710 ile bu kulaklığı kıyaslamak eşek ile Ferrari kıyaslamak gibi açıkçası. Sırf doğal sesler bile insana vay be dedirtiyor deneyimleyince anlarsınız emin olun.

Apo Equalizer programını kullanıyorum. Ayarlarımı size dosya olarak iletiyorum programı indirdikten sonra açarsınız sitesinde nasıl ilk kurulumu yapacağınız vs. detaylı resimlerle belirtilmiş o yönden de şaşırmazsınız.

Konfor kısmı biraz kişiye göre değişiyor. Çok rahat diyemem ama rahatsız da etmiyor günde 10-12 saat kafamda duruyor ve şikayetçi olmadım hiç. Aliexpress üzerinden uyumlu padler var daha iyi rahatlık istenirse alınabiliyor 400-500 TL'ye.

Site güvenilir zaten orijinal satıcı bende buradan aldım sorun yaşamazsınız. Eğer güvenemiyorum derseniz fiyat farkını verip Amazon üzerinden vs. alabilirsiniz yine aynı satıcı yolluyor zaten.

710 ile bu kulaklığı kıyaslamak eşek ile Ferrari kıyaslamak gibi açıkçası. Sırf doğal sesler bile insana vay be dedirtiyor deneyimleyince anlarsınız emin olun.

Apo Equalizer programını kullanıyorum. Ayarlarımı size dosya olarak iletiyorum programı indirdikten sonra açarsınız sitesinde nasıl ilk kurulumu yapacağınız vs. detaylı resimlerle belirtilmiş o yönden de şaşırmazsınız.

Çok teşekkür ederim. Kulağıma otursun yeterli zaten ki büyük bile duruyor. Yarı-açık kulaklık olması bir avantaj mı? Dışarıya daha çok ses verme gibi durumlar oluyormuş sanırım ya da başka bir sıkıntısı oluyor mu?

Stüdyo kulaklık modellerinin gaming modellerden farkı mikrofon ve oyun performansı mı sadece? Eğer öyleyse boşuna gaming modeli almak gereksiz olur benim için.

Sitedeki diğer stüdyo kulaklıklarına ufaktan bi göz attım, Behringer modellerini de gördüm biraz daha aşağı fiyatlarda. Onlar nasıldır peki? Bazıları DJ kulaklık olarak geçiyor ama fark var mıdır aynı kullanımda? Behringer HPX2000 gibi?

Ayrıca şu modeller hakkında bir bilginiz var mı?

Superlux çok daha iyi bir marka ürün kıyaslaması yapmıyorum bile. HD681 alıp geçin hocam hiç farklı markalara bakmayın bu fiyatlarda.

Oyun kulaklıklarıyla tek farkları mikrofon olmaması. Onun haricinde daha iyi oyun performansları var ama maalesef ki pazarlama stratejisi olayından ötürü oyuncu kulaklıkları çok iyiymiş gibi geliyor herkese.

Superlux çok daha iyi bir marka ürün kıyaslaması yapmıyorum bile. HD681 alıp geçin hocam hiç farklı markalara bakmayın bu fiyatlarda.

Oyun kulaklıklarıyla tek farkları mikrofon olmaması. Onun haricinde daha iyi oyun performansları var ama maalesef ki pazarlama stratejisi olayından ötürü oyuncu kulaklıkları çok iyiymiş gibi geliyor herkese.
Hocam peki dışarıya çok ses veriyor mu sizin kulaklık? HD681 yani. Bir de ayrıca resimlerde göremedim de ses seviyesi ayarlayan tekerden var mı kulaklığın üstünde?

Ses seviyesi ayarı maalesef yok. Benim klavyemde ses butonu olduğu için eksiğini de hissetmedim.

Dışarıya ses veriyor ancak tam ses vermiyor. Zaten %40 üstüne çıkmaya gerek kalmayacağı için sesin dışarı çıkması aşırı olmayacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı