Aynı seviye DDR3 ve DDR4 karşılaştırması

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar,

@Silinen üye 850 evo ssdden memnun musunuz?
@Barış Özel VS239HV monitörden memnun musunuz?

Çok memnunum. Tam 16 saniyede pc açılıyor daha ne olsun. PC de hiçbir kasma takılma olmuyor. Normal HDD eziyetmiş diyorsun kullanmaya başlayınca. Kesinlikle tavsiye ederim.

Sistemin 16 saniye de açılıyormuş ve SDD var bana göre biraz geç açılıyor.
O yüzden sordum sistemini. Benim sistem de SDD yok şimdi görev yöneticisinden baktım 9.3 saniye yazıyor.
Başlangıç kısmından bakılıyor ve ordan da başlangıca etkisi olan programlar gözüküyor.
İstersen açılışı biraz hızlandırabilirsin bazı programları kapatarak.

Güç düğmesine basmamla masaüstünün gelmesi arasındaki süre kronometre ile 16sn. Bunun 6-7 saniyesi sistemin tanımlanmasıyla geçiyor. Daha ne kadar hızlı olabilir ki. Aynı testi kendiniz de deneyin süreniz ne kadar olacak?

Sistem kendi zaman tutuyor neden bende bir ölçüm yapayım ki?
Siz dediğim yere baktınız mı?
Açılışa etkisi olan bazı programları kapatın daha da hızlanacaktır.

Neden ölçüm yapacaksınız. Oradaki yazının doğru olup olmadığını öğrenmek için. Görev yöneticisi Windows açıldıktan sonraki süreyi ölçer diye düşünüyorum. Ama eve geçince dediginize bakacağım. Tam olarak nerede yazıyor ? Siz de benim dediğimi deneyin mutlaka. Ben zaten format ve yukseltmeden sonra ölçüm yapmıştım. Ekstra birsey yoktu.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı