Aynı sınıftan birisine aşık olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

E tamam o zaman senin düşüncene göre kimse kimseyi sevmesin, kimse kimseyle beraber olmasın Konuştuğu biri var diye, onu unutmak zorunda da değil.

Şu "aşk" denen kavramı insanlar ya abartıyor veya ben asla anlayamayacağım,tamamen saçmalık geliyor kulağa. Zaten insanlığın büyük bir kısmı cinsellik aracı olarak görüyor. Neyse konuyu saptırmayayım. Seversin,seversin biter ama sana ilgi duymayanın arkasından koşmak zaman kaybı ve hayal kırıklığı. Bunlar şahsi fikirlerim karşı görüş sunacaksanız ona göre sunun.

İfadeler: GKD
@Akali35 sen hiç yaşadığımı yaşamamışsın, yaşamış olsaydın sende aynısını derdin mümkünse bilip bilmeden lafımı kötüleme kardeş.
Sana diyorum ki, senin düşüncene göre artık kimse kimseyi sevmeyecek. Konuyu benim hayatıma saptırma. O tarz şeyleri ben yaşamışta olabilirim, yaşamamışta olabilirim. O konuya girmeyeceğim çünkü konu ben değilim.

Sadece diyorum ki. Senin yaşadığın her şeyi herkes yaşayacak diye bir kural yok.

Kağıda, diplomaya, belgeye tapan insanlar gelmiş Benden sana bir öneri. Git ve açıl.
Yaşanılan tecrübeler ve görülenler bunu gösteriyor ne yazık ki. Bu kapitalist sistemde insanların en sadakatli, her zaman yanında olan varlıkları diplomalardır. İnsanlar ancak bu kağıtlarla 7 milyar insan içinden sıyrılabilir. Aşkla karşılaştırılamaz bile. Aşk her coğrafyada her yaşta bulunur. Tekrar arkadaşımıza geri gelirsek. Derslerin önemini şimdi anlaman lazım. Liseden mezun olduktan sonra keşke derslerime çalışsaydım demek bir halta yaramaz. O kız gider doktor olur sende kaportacı (mesleği küçümsemiyorum) olursun. Kararın senin elinde.

Yaşanılan tecrübeler ve görülenler bunu gösteriyor ne yazık ki.
Hocam ben size anlatmaya çalışıyorum, anlamak mı istemiyorsunuz bilmiyorum ama diyorum ki siz yaşadınız diye aynı olayları herkes yaşayacak diye bir şey yok.

İnsanlar ancak bu kağıtlarla 7 milyar insan içinden sıyrılabilir. Aşkla karşılaştırılamaz bile.

Peki şimdi söyle hadi bana. Çok iyi bir kariyere,mesleğe,diplomaya,zenginliğe sahipsin. Ama içinde hiç bir şeye karşı aşk yok? Kesinlikle aşık olacaksınız! Demiyorum ben zaten Eğer birisine aşık olduysanız, onun iyiliği dışında hiç bir şart sizi ondan vazgeçirmemeli diyorum. Vazgeçtiniz mi? Kızmayın ama gerçekten sevmemişsiniz Ya da sevdiğinizi sanmışsınız.

Belge her şey değildir diyorum. Ancak aşk her şeydir demiyorum. Belgesiz diplomasız olup cahil olun demiyorum. Eğitim sistemine laf ediyorum. Ve aşk vs eğitim karşılaştırmasını yapmamanızı tavsiye ediyorum. Eğitim sistemine laf ediyorum dedim ancak, eğitim sistemi çok süper olsaydı bile Aşk vs Eğitim karşılaştırmasına girilmemeli. Sevecekse karşındaki kişi eğitim ile ilgili şeye bakmaz.

Burada ben dahil kimsenin yazdıklarına bakarak zaman kaybetmeyip, git söyle sevdiğini. Eğer sana hayır demesinden korkuyorsan da , bu yaptığın kendini yıpratmak, onu kaybetmek veya daha geç ona açılıp birlikte olmanızla sonuçlanır.

Henüz ergen olduğundandır, onu unutsan başkasına aşık olacaksın muhtemelen. Bu da bir sorun değil olması gereken bir şey. İnsanların sınırlarına girmediğin sürece istediğin gibi davran bence.

Üstelik kız sırf birisiyle konuşuyor diye sevgili oldular anlamına gelmiyor belki onunla konuşmayı bırakıp seninle konuşmaya başlayacak 1 ay sonra. Yani eğer gerçekten seviyorum ergenlikten değil diyorsan sırf başkasıyla konuşuyor diye arkadaşlığını da kesmemelisin en azından arkadaş olarak kalmalısın bence.

Ama bu arada gerçekçi olalım kızın notları 90 civarı, anladığım kadarıyla seninki de 60 civarı. Genelleme yapacak olursak 90 alan erkekle 60 alan kızın düşükte olsa beraber olma olasılığı varken; 90 alan kızla 60 alan erkeğin beraber olma olasılığı yok diyebiliriz, şahsen ben daha önce hiç görmedim. Aranızdaki bu seviye farkını görmezden gelirsen saflık etmiş olursun.

Arkadaşlar genel olarak komik birisiyim yani hem kendi arkadaş ortamımda hem de kıza karşı. Ama okuldaki arkadaş ortamım çok iyi cidden ve onalrın yanında saçmalamayı çok seviyorum ve kız da görüyor galiba bu şeyleri. Tipsiz birisi olduğumu düşünmüyorum,ne bileyim kızla 3 hafta boyunca geceleri saat 3 lere kadar konuştuk sonra mesaj atmayı kestim çünkü hep ben atıyordum . 3 hafta konuşmuşuz kızın içinde en ufak birşey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…