Aynı sınıftan birisine aşık olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanki ortaçağda kalmışız gibi diplomaya tapmaktan bahsediliyor. Sevdiğin kızı kaçırıp köyde mi kendine yaşam kuracaksın nasıl oluyordu o? Toplum sisteminin kölesi olduk ve baba parası falan yemeyeceksen veya darbe yapmayacaksan seve seve kaliteli bir yaşam için okumak zorundasınız. Yanlış anlamayın sistemimiz güzel falan diyorum, eğitim sistemi herkesin dediği gibi elden geçirilmeli. Anlatmak istediğim bu saatten sonra aşk falan hikâye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok haklısın bende öyle düşünüyorum ama ben kendi karakterimi notlara bağlamak istemiyorum herkes bana çok olgun birisi olduğumu söyler lise2 ye gidiyorum 5 yıl boyunca aşık olduğum birisi olmuştu mesela bu kıza aşık değilim ama ne bileyim böyle görünce içiniz şey olur ya hep bi yanında felan olmak istersiniz öyle birşey işte. Ne bileyim :/
Kağıda, diplomaya, belgeye tapan insanlar gelmiş Benden sana bir öneri. Git ve açıl.
O kadar kolay söylüyosun ki çok sağol ama eğer olumsuz bir geri dönüş alırsam kızla aynı sınıftayız kendini benim yerime koy ? Çok zor olmaz mı

@Schwindlerch
Öncelikle seni alıntılamayacağım. Çünkü alıntılarsam bende ceza yerim küfür ettiğin için. Bu konuya daha başka bir şey yazmak istemiyorum. Ne yaparsan yap dostum ben diyeceğimi dedim sana

Bu arada @Schwindlerch mecbur okuyacaksın anlamına gelen bir şey yazmışsın ya hani, orayı okurken o kadar güldüm ki Aşk = Para = Çalışmak = Okul Okumak Zorunda Olmak = Belgeye Tapmak. Baya mantıklıymış hocam anladım Konu uzamasın beni etiketlemezseniz sevinirim ben daha başka bir şey yazmak istemiyorum tartışmaktan yana değilim. Ama şunu bilinki, nasıl bir diplomanız olursa olsun, asla hayatın gerçeklerini göremeyeceksiniz, yukarıda belirttiğim eşitliği sağlayanlar.

Dostum sana da son bir şey söylüyorum ve gidiyorum. Haklısın reddederse senin için kötü olur. Ancak eğer gerçekten seviyorsan, sen açılmazsan başkasıyla beraber olabilir haberin olsun. Ben sadece uyarmak istedim. Seçim sana kalmış... İyi Sosyaller

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevap yazmak istemiyorum dediniz ama etiketlemiyorum umarım yazarsınız merak ettim. Aşık oldun kızla çıkıyorsun hadi eyvallah evlendin falan diyelim,ee gerisi? Hayatın gerçekleri dediğin nedir yani ? Evrende değersiz bir yerimiz var bunu sonsuz zevk,mutluluk içinde mi yaşamamız gerek diyorsunuz? Bunun için de aşk mı lazım? Anlayamadım yani kastettiğini veya laf olsun diye yazıyorsun. Hayır yani şu dünyada okumadan adam gibi iş bulunup çalışıldı da mı kaliteli bir hayat sürdürülebildi mi de biz toplumun kölesi olup okumak şart değil demedik?

Sana katılıyorum kesinlikle haklısın ama şuan geleceği düşünmek istemiyorum, benim sorunum hakkında bi fikrin/düşüncen dha var mı ?

Evet, okumadan da yapılabilecek şeyler var. Ancak ben "Okumayın" demedim... Sadece diyorum ki, her ama her konunun içine şu diplomayı belgeyi sokmayın. Her şey bu değil. Her şey bilgi değil demiyorum. Her şey belge değil... Ayrıca dediğim şeyi tamamen yanlış anladın sen. Bu hayatta ille de aşk demedim ki? Okumaktan daha önemli bir sürü şey var. Ama bunu bu forumdaki insanlara anlatmak istesem, bunun için ayrı bir konu açıp destan yazardım...

Şuan hala okumakta olan birinin yorumunu okuyorsunuz baştan diyorum
Derslerim çok umrumda değil evde 7/24 asosyal bir şekilde half life ya da sohbet muhabbet ediyorum 2-3 arkadaşımla onlarında okuma amacı yok
Benim 4 yıllık bir sevdiğim insan var ve şuan ayrılmak üzereyiz haftaya sınav haftası var gene oyun oynayacağım fakat bu sefer 80 aldığım tüm sınavları 50 alsam yeterli okula gidip hocanın yüzüne bakıp ağlamamak için zor tutuyorum eve gelip konuşalım diye yalvarıyorum
Dostum tek demek istediğim eğer gerçekten güvenmiyorsan kendine yapma veya sınıfta değilde sanal ya şuan herkesin kötülediği sanaldan bul
İnst falan hiç kullanmadım bir site tasarlarken tanışmıştım ve kartalda oturuyordu öyle başladı ve onun sayesinde güreş yapmaya devam ediyorum onun sayesinde her gün spor yapıyorum
Onsuz ne yaparım ki dediğim günler geliyor
Çok saçmaladım hayatımı özet geçtim resmen hala iyi değilim neyse
Sonuç olarak ona sormak ayıp değil ama platonik veya bağlanırsan ve gidemezsen vay haline bide süründürürse seni cidden durumun daha kötüleşir git sor çekinme konuştuğumu var elbet biter
İyi akşamlar biraz içimi döktüm sanırım

Çok sağol dostum :*

Yakınlaş. Mesela kızın dersi iyi dedin. Avantaja çevir. Git kızla ders çalış. Onun senden hoşlandığını anladığın gün git açıl. Ama Sana bir şey diyeyim mi? Üzülme de muhtemelen reddedicek. O yüzden hoşlandığından emin ol da açıl. İyi sosyaller.
@lianyu35

şuan anladığım kadarıylao kızı hayatnın ortasına koymuşşun ilerde bu hatanı anlayacaksın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…