Aynı sistem farklı FPS değerleri neden kaynaklanır?

Iverson76

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba,
Bugün benzer sistemlerin hangi değerlerde FPS aldığını araştırırken bir YouTube videosuna denk geldim.
Video linki:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Adam ayarları kullandığı sistemi her şeyi yazmış. Kullandığımız sistemler arasında tek fark işlemci 5900X kullanıyorum o da 5800x3D kullanıyor. Tüm görüntü ayarlarımızı birebir aynı yaptığımda neredeyse arada 20 FPS'lik bir fark oluşuyor. Bu neden kaynaklı onu bir türlü bulamadım.

Ne yapabilirim?

Anakartın ASUS ise ASUS'un kendi sitesinden indirebilirsin ben buradan indirdim.

1680982779584.png

Ne gibi önemli ne farkları var.

Misal PSU yetmeyip sistem kapanıyor ise işlemciyi %30 cıvarı kısıtlayıp ufak işlerni hal edebilirsin benim PSU yetmedi için öyle kullanmıştım 2 ay filan
Ama yani çok büyük bir performans kaybı oluştu orayı %30 yapınca dengeli olunca %85 olur dene yani %100 yap kendin test et.

Anakartın ASUS ise ASUS'un kendi sitesinden indirebilirsin ben buradan indirdim.

Eki Görüntüle 1732799

Misal PSU yetmeyip sistem kapanıyor ise işlemciyi %30 cıvarı kısıtlayıp ufak işlerni hal edebilirsin benim PSU yetmedi için öyle kullanmıştım 2 ay filan.
Ama yani çok büyük bir performans kaybı oluştu orayı %30 yapınca dengeli olunca %85 olur dene yani %100 yap kendin test et.

He anladım PSU'mun yetmeme gibi bir durumu yok şu anlık ihtiyacım yok o zaman.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı