S sertaç0066 Kilopat Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #1 Merhaba, ben Gaming PC için yeni anakart ve işlemci takacağım ama aynı SSD kullanacağım. Format gerekir mi, nasıl bir yol izlemeliyim acaba?
Merhaba, ben Gaming PC için yeni anakart ve işlemci takacağım ama aynı SSD kullanacağım. Format gerekir mi, nasıl bir yol izlemeliyim acaba?
Swency System Decapat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 141 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Desing And Developement 14 Ekim 2024 #2 Formata gerek yoktur. sertaç0066 dedi: Merhaba, ben Gaming PC için yeni anakart ve işlemci takacağım ama aynı SSD kullanacağım. Format gerekir mi, nasıl bir yol izlemeliyim acaba? Genişletmek için tıkla... SSD Taktığınız zaman eğer önceki işletim sistemi kuru ise direk o açılacaktır. Artı 0 Eksi
Formata gerek yoktur. sertaç0066 dedi: Merhaba, ben Gaming PC için yeni anakart ve işlemci takacağım ama aynı SSD kullanacağım. Format gerekir mi, nasıl bir yol izlemeliyim acaba? Genişletmek için tıkla... SSD Taktığınız zaman eğer önceki işletim sistemi kuru ise direk o açılacaktır.
8 803894 Centipat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 1.991 Makaleler 1 Çözümler 18 14 Ekim 2024 #3 sertaç0066 dedi: Merhaba, ben Gaming PC için yeni anakart ve işlemci takacağım ama aynı SSD kullanacağım. Format gerekir mi, nasıl bir yol izlemeliyim acaba? Genişletmek için tıkla... İşlemci ve anakart değiştirdiğiniz için format sart olur Windows çünkü anakartina ve islemcine göre her şey ayarlanmış çökme yasarsin. Artı 0 Eksi
sertaç0066 dedi: Merhaba, ben Gaming PC için yeni anakart ve işlemci takacağım ama aynı SSD kullanacağım. Format gerekir mi, nasıl bir yol izlemeliyim acaba? Genişletmek için tıkla... İşlemci ve anakart değiştirdiğiniz için format sart olur Windows çünkü anakartina ve islemcine göre her şey ayarlanmış çökme yasarsin.
Swency System Decapat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 141 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Desing And Developement 14 Ekim 2024 #4 803894 dedi: İşlemci ve anakart değiştirdiğiniz için format sart olur Windows çünkü anakartina ve islemcine göre her şey ayarlanmış çökme yasarsin. Genişletmek için tıkla... Gerek olmaz hocam. SSD de işletim sistemi mevcut ise o açılır direk. Artı 0 Eksi
803894 dedi: İşlemci ve anakart değiştirdiğiniz için format sart olur Windows çünkü anakartina ve islemcine göre her şey ayarlanmış çökme yasarsin. Genişletmek için tıkla... Gerek olmaz hocam. SSD de işletim sistemi mevcut ise o açılır direk.
8 803894 Centipat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 1.991 Makaleler 1 Çözümler 18 14 Ekim 2024 #5 Swency System dedi: Gerek olmaz hocam. SSD de işletim sistemi mevcut ise o açılır direk. Genişletmek için tıkla... Açılır acilmasina sıkıntı yok ama çökme olayi olur bir sürü kişi anakart veya işlemci değişikliğinde dolayi ayni hatayi yaşıyor. Artı 0 Eksi
Swency System dedi: Gerek olmaz hocam. SSD de işletim sistemi mevcut ise o açılır direk. Genişletmek için tıkla... Açılır acilmasina sıkıntı yok ama çökme olayi olur bir sürü kişi anakart veya işlemci değişikliğinde dolayi ayni hatayi yaşıyor.
Swency System Decapat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 141 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Desing And Developement 14 Ekim 2024 #6 Olsada çok düşük ihtimalde yaşanır. 803894 dedi: Açılır acilmasina sıkıntı yok ama çökme olayi olur bir sürü kişi anakart veya işlemci değişikliğinde dolayi ayni hatayi yaşıyor. Genişletmek için tıkla... Ama genel olarak sorun olmaz. Artı 0 Eksi
Olsada çok düşük ihtimalde yaşanır. 803894 dedi: Açılır acilmasina sıkıntı yok ama çökme olayi olur bir sürü kişi anakart veya işlemci değişikliğinde dolayi ayni hatayi yaşıyor. Genişletmek için tıkla... Ama genel olarak sorun olmaz.