S Silinen üye 300257 Ziyaretçi 28 Ocak 2020 #1 Ev arkadaşım Technopat sosyal üyesi. Zaten ondan öğrenip geldim. Aynı IP adresi olunca mesajlar karışıyor gibi bir şey okudum sosyalde. VPN ile girmekte olduğum sosyale VPN'siz girersem mesajlarımız karışır mı? Başka bi' sıkıntı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2020
Ev arkadaşım Technopat sosyal üyesi. Zaten ondan öğrenip geldim. Aynı IP adresi olunca mesajlar karışıyor gibi bir şey okudum sosyalde. VPN ile girmekte olduğum sosyale VPN'siz girersem mesajlarımız karışır mı? Başka bi' sıkıntı olur mu?
Çözüm STR Kaos 28 Ocak 2020 Silinen üye dedi: Moderatörlerden biri ikinci hesapları görebiliyoruz demişti. Onun ikinci hesabı gibi olursa diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... Bu konuda hakkında bir bilgim yok. ama ıp adresi aynı olan değilde mac adresi aynı olanları 2. Hesabı olarak görmesi sistemin daha doğru çalışmasını sağlar. Zira ıp çakışması olabilir ve bundan dolayıda hesapların banlanması biraz kullanıcı kaybına neden olur
Silinen üye dedi: Moderatörlerden biri ikinci hesapları görebiliyoruz demişti. Onun ikinci hesabı gibi olursa diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... Bu konuda hakkında bir bilgim yok. ama ıp adresi aynı olan değilde mac adresi aynı olanları 2. Hesabı olarak görmesi sistemin daha doğru çalışmasını sağlar. Zira ıp çakışması olabilir ve bundan dolayıda hesapların banlanması biraz kullanıcı kaybına neden olur
STR Kaos Hectopat Katılım 24 Eylül 2019 Mesajlar 910 Çözümler 6 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen Adayı 28 Ocak 2020 #2 Hocam farklı kullanıcı hesapları olsun hiç bir koşulda hiç bir şey olmaz Artı 0 Eksi
KS KS S Silinen üye 300257 Ziyaretçi 28 Ocak 2020 #3 STR Kaos dedi: Hocam farklı kullanıcı hesapları olsun hiç bir koşulda hiç bir şey olmaz Genişletmek için tıkla... Moderatörlerden biri ikinci hesapları görebiliyoruz demişti. Onun ikinci hesabı gibi olursa diye düşündüm. Artı 0 Eksi
STR Kaos dedi: Hocam farklı kullanıcı hesapları olsun hiç bir koşulda hiç bir şey olmaz Genişletmek için tıkla... Moderatörlerden biri ikinci hesapları görebiliyoruz demişti. Onun ikinci hesabı gibi olursa diye düşündüm.
STR Kaos Hectopat Katılım 24 Eylül 2019 Mesajlar 910 Çözümler 6 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen Adayı 28 Ocak 2020 #4 Silinen üye dedi: Moderatörlerden biri ikinci hesapları görebiliyoruz demişti. Onun ikinci hesabı gibi olursa diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... Bu konuda hakkında bir bilgim yok. ama ıp adresi aynı olan değilde mac adresi aynı olanları 2. Hesabı olarak görmesi sistemin daha doğru çalışmasını sağlar. Zira ıp çakışması olabilir ve bundan dolayıda hesapların banlanması biraz kullanıcı kaybına neden olur Artı 0 Eksi Çözüm
Silinen üye dedi: Moderatörlerden biri ikinci hesapları görebiliyoruz demişti. Onun ikinci hesabı gibi olursa diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... Bu konuda hakkında bir bilgim yok. ama ıp adresi aynı olan değilde mac adresi aynı olanları 2. Hesabı olarak görmesi sistemin daha doğru çalışmasını sağlar. Zira ıp çakışması olabilir ve bundan dolayıda hesapların banlanması biraz kullanıcı kaybına neden olur