ÜLKER Laviva
Picopat
Daha fazla
Uzak mesafe ilişkisi olmaz ve uzak mesafe ilişkisine nasıl bu kadar bağlanabildiğini de anlayabilmiş değilim. Aradan biraz zaman geçsin, unutursun. Akışına bırakmalısın.
Hocam bundan sonra benim gibi tipsiz bir insanın böyle güzel bir kız bulacağını zannetmiyorum@ÜLKER Laviva, akışına bırakmaktan başka yapacak bir şey yok. Bir süre sonra böyle konu mu açmışım diyeceksiniz, bundan eminim.
olasılıkları söyleyeyim:Daha dün sabah ayrıldık, uzak mesafe ilişkisiydi ama çok etkisinde bıraktı.
Meslek lisesliyim, bulunduğum iştir okuldur o tarz ortamlardaki insanlardan çok hoşnut olmadığım için oradaki kişilerle çok samimi olmamıştım. Ortaokul lise arkadaşlarımla da artık görüşmüyorum, hepsi kendi hallerinde bir de YKS senesindeyim. Tam bu yalnızlıkların ortasında tanıştık ve daha önce hiç sevgilim olmadığı için biraz bağlandım ama kız gerçekten çok güzeldi.
Benden ayrılma sebebi onun üniversite okuyacağı şehre gelip hayatımı karartmamı istememesiymiş.
Muhtemelen benden daha iyisini buldu ama gerçekten insan çok boşlukta hissediyor. Günaydın mesajı atan yok, hali hatrı soran yok, sohbet eden yok, konuşacak birisi yok. Arkadaş edineyim diyeceğim öyle bir ortamım yok... Öyle bir boşluktaymış gibi hissediyorum ki her şeyi yapmak istiyorum ama hiçbir şeyi yapmak istemiyorum.
Daha 1 hafta önce böyle değildi ama dün sabah kendisi ayrılmak istedi. Madem ayrılacaktın beni niye kendine bağladın? Zaten hayatta ilgi gören bir insan olmadığım için güzel bir kızdan ilgi görünce biraz bağlanmıştım ve biraz tipsiz olmaminda etkisi var tabii.
Güvenmeyin arkadaşlar kimseye güvenmeyin. Bu iyidir bu kötüdür deyip de kimseye güvenmeyin. Sonra benim gibi hüsrana uğrarsınız.
Abilerimden ablalarımdan tavsiye verecekler varsa her türlü tavsiyeye açığım.
Not: Yaş 17.
Hocam sadece aldanmak kanmak zoruma gidiyor.Kızın netleri fln çok iyi bu sene garanti iyi bir sıralama yapar ama ben bu sene muhtemelen mezuna kalicam tam çalışma tempom artmisken tam 7 8li saatleri görmüşken bu olay beni çok duraksatti.Ne istedi benden beni bu hallere sokup eline ne geçti acaba.Benimde hayallerim hedeflerim başarmak istediğim bişey vardı bu psikolojiyi nasıl atlatacağımıda bilmiyorum gül soldu dikeni battı olan yine bana olduolasılıkları söyleyeyim:
-ya senden sıkıldı
-ya senden daha iyi birini buldu
-ya da uzak mesafe ilişkisinin daha fazla devam edemeyeceğini anlayıp saldı.
şimdi 3 ü de olabilir. şu oldu ya da bunu demiştir muhtemelen diye kesin yargılara varamam. kızla ne kadardır sevgilisin bilmiyorum söylememişsin. gerçi ne kadardır konuşuyorsun çok önemli değil uzak mesafe ilişkileri resmen sınama testi gibi bir şey. yada sınav diyeyim. iki tarafta birbirine bağlı olmalı ama bu normal ilişkilerde bile zor olan bir şey ve bunu sanal olarak yapıyorsun düşün. çok zor çok. mucize olmadığı müddet veya cidden doğru insana rast gelmediğin sürece uzak mesafe ilişkilerinin topu yalan maalesef. çok kafaya takma 1 bilemedin 2 haftaya unutursun.
ayrıca kimseye güvenmeyin lafına da şunu diyeyim: insanlara dozunda güvenilmesinde bir sorun yok. gereğinden fazla güvenmek de veya hiç güvenmemek te kötü şeyler. o yüzden bazı durumlarda mecbur da olsanız veya yalandan da olsa birilerine güvenmeniz lazım. ortamınızın olmadığını söylemişsiniz. en azından Discord gibi sunucu/topluluklar barındıran yerlerde olmanız en azından sosyalleşmenizde yardımcı olur. emin ol faydasını görürsün. Ayriyetten sınav senendesin (ayrıca bende sınav senemdeyim) en azından sana şu kadarını diyeyim: zaten sınava hazırlanıyorsun kalmış şurada 3 ay falan. okuldan mezun olacaksın eski olan her şeyi arkanda bırakacaksın. yeni bir hayata atılacaksın. yeni ortamların olacak. sosyalleşebileceğin yerler olacak. hatta belki konuşacağın kız bile olur kim bilir. o yüzden şuan böyle devam et sınavına çalış lise ortamı zaten gelip geçici olan bir şey emin ol bir çok kişi lisede sonra birbirini arayıp sormuyor bile. herkes kendi yoluna bakıyor. güveneceğin insanlarda elbet çıkacak.
aslında ne gül soldu nede sana batan bir diken mevcut. sen kendine fazla yükleniyorsun şuan. kafaya fazla takıyorsun. kızın eline ne geçti bilinmez ama senin sınav performansını düşürmesine izin verme. dediğim gibi 1-2 haftaya unutursun sonra 7 8 saatlere kadar çalışma rutinin yine gelir. bir kızın ayrılık şeyi yüzünden başarmak istediğin şeylerin yok olup gitmesine izin verme. bu baya saçma olur çünkü.Hocam sadece aldanmak kanmak zoruma gidiyor.Kızın netleri fln çok iyi bu sene garanti iyi bir sıralama yapar ama ben bu sene muhtemelen mezuna kalicam tam çalışma tempom artmisken tam 7 8li saatleri görmüşken bu olay beni çok duraksatti.Ne istedi benden beni bu hallere sokup eline ne geçti acaba.Benimde hayallerim hedeflerim başarmak istediğim bişey vardı bu psikolojiyi nasıl atlatacağımıda bilmiyorum gül soldu dikeni battı olan yine bana oldu
Zaten en çok o zoruma gidiyor kullanıldım 100den fazla saatimi ona ayırdım o beni sadece kafasını dağitmak için kullanıyordu bense görmemiş tipsiz herifin teki olduğum için hayatımda ilk defa böyle bişeyle karşılaşınca inandım tabi.Kendisi beni buldu yukarıda belirttiğim gibi ilk başlarda olmaz yapmam etmem fln diyordum ama güzelliği ve konuşma tarzı beni kendine çekti en sonundada ayrıldı işte peçeteye burnunu silip çöpe attığı gibi.Zaten meslek lisesinden yeterince çekiyorken bir yandan sınav stresi bir yandan bu ayrılık çok yıprattı beni.Ben çok pişmanım kendimden özür diliyorum.Geleceğimi hayatımın kaderini belirleyecek senede kandığım inandiğım için.Neyse çok uzatmak istemiyorum.Sadece o kazanıp gidicek ve ben bu psikolijiyle muhtemelen 1 2 ay kalicam zaten ondan sonrada sınava 1 2 ay kalıcak...aslında ne gül soldu nede sana batan bir diken mevcut. sen kendine fazla yükleniyorsun şuan. kafaya fazla takıyorsun. kızın eline ne geçti bilinmez ama senin sınav performansını düşürmesine izin verme. dediğim gibi 1-2 haftaya unutursun sonra 7 8 saatlere kadar çalışma rutinin yine gelir. bir kızın ayrılık şeyi yüzünden başarmak istediğin şeylerin yok olup gitmesine izin verme. bu baya saçma olur çünkü.