Ayrılık acısı nasıl geçer?

derslere yoğunlaşmak unutmaya faydalı olur hocam bence çalışmaya devam
Zaten en çok o zoruma gidiyor kullanıldım 100den fazla saatimi ona ayırdım o beni sadece kafasını dağitmak için kullanıyordu bense görmemiş tipsiz herifin teki olduğum için hayatımda ilk defa böyle bişeyle karşılaşınca inandım tabi.Kendisi beni buldu yukarıda belirttiğim gibi ilk başlarda olmaz yapmam etmem fln diyordum ama güzelliği ve konuşma tarzı beni kendine çekti en sonundada ayrıldı işte peçeteye burnunu silip çöpe attığı gibi.Zaten meslek lisesinden yeterince çekiyorken bir yandan sınav stresi bir yandan bu ayrılık çok yıprattı beni.Ben çok pişmanım kendimden özür diliyorum.Geleceğimi hayatımın kaderini belirleyecek senede kandığım inandiğım için.Neyse çok uzatmak istemiyorum.Sadece o kazanıp gidicek ve ben bu psikolijiyle muhtemelen 1 2 ay kalicam zaten ondan sonrada sınava 1 2 ay kalıcak...

Kardeşim öncelikle uzak mesafe ilişkisi olmaz. İlişki dediğin şey yanyana etkileşimle bir şey paylaşarak olur. Ha oluyorsa da nadiren olur zira çok yıpratıcıdır tamamen imkansız diyemem. Ama neden imkansıza yakın bir muhabbeti kovalıyorsun? Kız senden ayrıldıysa uzaktan olmayacağını düşünerek ayrılmıştır. Bak ben ilişkimin ilk zamanları yanyana 2-3 ay kadar, ondan sonra 1,5 sene boyunca uzaktan bir ilişki yürütmeye çalıştım. Havalimanları, terminaller, yollar artık bana hamallık gibi geliyordu. Özlem, özlem, özlem başka bir muhabbet yok. İnsan sevdiğiyle bir kahve içmek için yüzlerce kilometre gitmemeli. Aynı ortamınız yoksa dahi 15-20 dakika da görmek isteyince gidebileceğin mesafede olmalı. Bence daha fazla kapılmadan unutmaya çalışmaktan başka çaren yok. İlk 1-2 ay her ilişkinin bitişi zordur sonra yerini alışmaya bırakırsın. Bende ayrılalı 1 ay oluyor. Zor mu? çok zor. Ama başka çaren yok kardeşim.

Daha dün sabah ayrıldık, uzak mesafe ilişkisiydi ama çok etkisinde bıraktı.

Meslek lisesliyim, bulunduğum iştir okuldur o tarz ortamlardaki insanlardan çok hoşnut olmadığım için oradaki kişilerle çok samimi olmamıştım. Ortaokul lise arkadaşlarımla da artık görüşmüyorum, hepsi kendi hallerinde bir de YKS senesindeyim. Tam bu yalnızlıkların ortasında tanıştık ve daha önce hiç sevgilim olmadığı için biraz bağlandım ama kız gerçekten çok güzeldi.

Benden ayrılma sebebi onun üniversite okuyacağı şehre gelip hayatımı karartmamı istememesiymiş.

Muhtemelen benden daha iyisini buldu ama gerçekten insan çok boşlukta hissediyor. Günaydın mesajı atan yok, hali hatrı soran yok, sohbet eden yok, konuşacak birisi yok. Arkadaş edineyim diyeceğim öyle bir ortamım yok... Öyle bir boşluktaymış gibi hissediyorum ki her şeyi yapmak istiyorum ama hiçbir şeyi yapmak istemiyorum.

Daha 1 hafta önce böyle değildi ama dün sabah kendisi ayrılmak istedi. Madem ayrılacaktın beni niye kendine bağladın? Zaten hayatta ilgi gören bir insan olmadığım için güzel bir kızdan ilgi görünce biraz bağlanmıştım ve biraz tipsiz olmaminda etkisi var tabii.

Güvenmeyin arkadaşlar kimseye güvenmeyin. Bu iyidir bu kötüdür deyip de kimseye güvenmeyin. Sonra benim gibi hüsrana uğrarsınız.

Abilerimden ablalarımdan tavsiye verecekler varsa her türlü tavsiyeye açığım.

Not: Yaş 17.

Kaç ay geçmiş atlatabildin mi? Ben de atlatmaya çalışıyorum zor.

Daha dün sabah ayrıldık, uzak mesafe ilişkisiydi ama çok etkisinde bıraktı.

Meslek lisesliyim, bulunduğum iştir okuldur o tarz ortamlardaki insanlardan çok hoşnut olmadığım için oradaki kişilerle çok samimi olmamıştım. Ortaokul lise arkadaşlarımla da artık görüşmüyorum, hepsi kendi hallerinde bir de YKS senesindeyim. Tam bu yalnızlıkların ortasında tanıştık ve daha önce hiç sevgilim olmadığı için biraz bağlandım ama kız gerçekten çok güzeldi.

Benden ayrılma sebebi onun üniversite okuyacağı şehre gelip hayatımı karartmamı istememesiymiş.

Muhtemelen benden daha iyisini buldu ama gerçekten insan çok boşlukta hissediyor. Günaydın mesajı atan yok, hali hatrı soran yok, sohbet eden yok, konuşacak birisi yok. Arkadaş edineyim diyeceğim öyle bir ortamım yok... Öyle bir boşluktaymış gibi hissediyorum ki her şeyi yapmak istiyorum ama hiçbir şeyi yapmak istemiyorum.

Daha 1 hafta önce böyle değildi ama dün sabah kendisi ayrılmak istedi. Madem ayrılacaktın beni niye kendine bağladın? Zaten hayatta ilgi gören bir insan olmadığım için güzel bir kızdan ilgi görünce biraz bağlanmıştım ve biraz tipsiz olmaminda etkisi var tabii.

Güvenmeyin arkadaşlar kimseye güvenmeyin. Bu iyidir bu kötüdür deyip de kimseye güvenmeyin. Sonra benim gibi hüsrana uğrarsınız.

Abilerimden ablalarımdan tavsiye verecekler varsa her türlü tavsiyeye açığım.

Not: Yaş 17.

Kendim 1 haftada değil 2 günde yaşadım o değişimi. Normalde başka birisi olsa başkasını buldu derim. Ama bunda diyemiyorum, kabullenemiyorumdur belki de. Ben de hayatımın kötü zamanlarında birlikteydim, beraber atlatmak çok daha kolay. Ayrılık olduktan sonra kötü yaşanan şeyler ile baş başa kaldım. Daha kolay atlattığım için onu aradım ama bulamadım. Onun ile küçük bir şey de mutlu olurken, o yokken büyük şeyler bile o kadar mutluluk vermiyor. Ne mutluluğunu paylaşacak, ne üzüntünü paylaşacak sevdiğim var. Günün sonunda her şeyi tek başına halledince kabullenince daha kolay oluyor, zor da olsa. Ama tek de hallediyorsun bir şekilde, en kısa sürede kabullenmeye bak derim. Kolay değil ama kabullen, sen istemesen de zamanla kabulleneceksin zaten. Kötü zamanları tek başına atlattıktan sonra, bu zamanlarda beni yalnız bırakmıştı diyeceksin. O zaman işte bir nebze de olsa sevgin azalacak.

Kendim 1 haftada değil 2 günde yaşadım o değişimi. Normalde başka birisi olsa başkasını buldu derim. Ama bunda diyemiyorum, kabullenemiyorumdur belki de. Ben de hayatımın kötü zamanlarında birlikteydim, beraber atlatmak çok daha kolay. Ayrılık olduktan sonra kötü yaşanan şeyler ile baş başa kaldım. Daha kolay atlattığım için onu aradım ama bulamadım. Onun ile küçük bir şey de mutlu olurken, o yokken büyük şeyler bile o kadar mutluluk vermiyor. Ne mutluluğunu paylaşacak, ne üzüntünü paylaşacak sevdiğim var. Günün sonunda her şeyi tek başına halledince kabullenince daha kolay oluyor, zor da olsa. Ama tek de hallediyorsun bir şekilde, en kısa sürede kabullenmeye bak derim. Kolay değil ama kabullen, sen istemesen de zamanla kabulleneceksin zaten. Kötü zamanları tek başına atlattıktan sonra, bu zamanlarda beni yalnız bırakmıştı diyeceksin. O zaman işte bir nebze de olsa sevgin azalacak.

Ya sen ne alaka? @bdxmrz

Son düzenleme:
Uzak ilişki yakınlaşmadıkça boşluk gibidir.
Neresi olursa olsun platform fark etmez. Ben çok uyarıyordum fazla bağlanmayın bana sonradan kalbiniz ağlar diye hiçbiri dinlemedi. İlk defa mı ilişki yaşıyorsun bu eğer ilkse ve uzak ilişki olmuşsa kafandan atmak zorlayıcı olacak yalnız geçmiyor diye bir durum yok bir kaç ayını alır sonra unutulur gider.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı