Bu konuyu konulabileceğim kimse yok o yüzden buradan sizlere sormak istiyorum. Kısa vaktinizi ayırabilirseniz çok mutlu olurum. Öncelikle kız arkadaşımla 5 aylık bir ilişki içerisindeydik fakat son zamanlarda çok soğuk yapmaya başlamıştı. Bu konuyu konuşmak icin buluştuğumuzda mesafeden dolayı sorun olduğunu söyledi fakat aynı şehirde yaşıyoruz fakat aynı şehirde yaşıyoruz ama aramızda 2 saatlik bir mesafe var. Arkadaşıyla sevgilisi her gün buluşuyormuş ve o da haklı olarak özeniyormuş ama benim bu sene üniversite sınavım var ve bulusmak istesem o günüm direkt gidecek. O yüzden sürekli buluşamayacağımızı ama elimden geldiğince buluşabileceğimizi söyledim. O da beğenmedi sanırım bu durumu sonuç olarak ara vermek istediğini söyledi ama bende anlık kararla direkt bitirelim dedim fakat pişman oldum. Doğrusu onunda beni özlediğini düşünüyorum. Sizce barışmayı denemeliyim?
Ve ayrıca benim onu eskisi gibi sevmediğimi düşünüyormuş ama ben onu hala seviyorum. Doğrusu benim de ilişkide hatalarım oldu ama fazlasıyla pişmanım.
Ve ayrıca benim onu eskisi gibi sevmediğimi düşünüyormuş ama ben onu hala seviyorum. Doğrusu benim de ilişkide hatalarım oldu ama fazlasıyla pişmanım.