Bölüm nedir?Merhaba arkadaşlar, şu anda sınava yaklaşık 6 ay kaldı henüz TYT bitmedi. 3 ayda bitiririm gibi geliyor kamp kitaplarına göre. Kalan sürede AYT halledilir mi?
Hocam maalesef ayt temeliniz çok iyi değilse yetişmeme ihtimali yüksek, ilk senem de kendi kendime son 3 ay ayt çalışıcam dedim ama bir yandan sürekli denemeler, deneme analizleri, tekrarlar derken ayt ye çok yoğun ve güzel bakamadım bu benim fikrim tabii.Merhaba arkadaşlar, şu anda sınava yaklaşık 6 ay kaldı henüz TYT bitmedi. 3 ayda bitiririm gibi geliyor kamp kitaplarına göre. Kalan sürede AYT halledilir mi?
Bölüm nedir?
Sayısalım.
Hocam maalesef AYT temeliniz çok iyi değilse yetişmeme ihtimali yüksek, ilk senem de kendi kendime son 3 ay AYT çalışacağım dedim ama bir yandan sürekli denemeler, deneme analizleri, tekrarlar derken AYT'ye çok yoğun ve güzel bakamadım bu benim fikrim tabii.
Hocam sayısal 153k dan mezuna bıraktım şuan çalışıyorum, bu sefer ekimde yavaş yavaş ayt başladım şuan güzel gidiyor. Hedef ilk 50k, mezunum yani.Şu anda kazanabildin mi acaba veya kaç senede yaptın hangi bölümdesin acaba.
Hocam sayısal 153K'den mezuna bıraktım şu an çalışıyorum, bu sefer Ekim'de yavaş yavaş AYT başladım şu an güzel gidiyor. Hedef ilk 50k, mezunum yani.
Sayısal ise yetişmeyebilir. Hani EA veya Sözel olsaydın yetişme ihtimali vardı da Sayısalda aşırı fazla konu var. Matematiği hatim etmekle kalmayıp AYT Fen'i de öğrenmen lazım ve AYT fen öyle hemen hallolacak bir kısım da değil. TYT aban Full ne olursa olsun TYT bittiğinde de Sınav sonuna kadar AYT bas. AYT yanında TYT'yi Branş denemeleri veya normal genel TYT denemeleri ile pekiştirip dur.Sayısalım.
Sayısal ise yetişmeyebilir. Hani EA veya sözel olsaydın yetişme ihtimali vardı da sayısalda aşırı fazla konu var. Matematiği hatim etmekle kalmayıp AYT Fen'i de öğrenmen lazım ve AYT fen öyle hemen hallolacak bir kısım da değil. TYT aban full ne olursa olsun TYT bittiğinde de sınav sonuna kadar AYT bas. AYT yanında TYT'yi branş denemeleri veya normal genel TYT denemeleri ile pekiştirip dur.
Aynen çünkü AYT Sayısal TYT temel üzerine kurulu. Eğer TYT Mat falan halledemezsen mesela veya TYT Kimya ve Fiziği, sıkıntıya düşürebilir. He biyoloji hallolur mu, TYT kısmı için evet ama bence AYT de gene soru bankasından falan pekiştirilmeli. AYT fen hafife alınmamalı bence.Teşekkürler şu anda TYT bitirmek mantıklı olacaktır o zaman.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.