AYT başlangıç için 15,75 matematik ve 12,25 fen neti nasıl?

Yer
Aksaray
Daha fazla  
Ben AYT çalışmaya yeni başladım. 12 konuları ile beraber, biyolojide 11 konularını çözüyorum şu an. Bu durumdayken 15,75 matematik, 12,25 fen nasıl sizce? Deneme ne zordu ne kolay, orta seviye bir şeydi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben AYT çalışmaya yeni başladım. 12 konuları ile beraber, biyolojide 11 konularını çözüyorum şu an. Bu durumdayken 15,75 matematik, 12,25 fen nasıl sizce? Deneme ne zordu ne kolay, orta seviye bir şeydi.
Merhabalar, Şuan çalışma programınıza göre oldukça iyi bir durumdasınız. Matematikte 15,75 ve fen de 12,25 puanlar oldukça sağlamdır ve bu net sayıları sizi daha çok ders çalışmaya motive eder bu süreçte devam ederseniz zayıf yönlerinizi kırarsınız

Feniniz çok düşük. 11 + 12'nin %40'ı bile desek en az 22 net yapıyor olmanız lazım. Matematiğiniz kabullenilebilir bir seviyede. Eğer TYT'niz sağlamsa çok rahat hızlanıp iyi bir sıralama yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı