AYT biyoloji elenebilecek konu önerisi

hymeria

Decipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba çok uzatmak istemiyorum, AYT biyolojiye yeni başladım sıfırım ve stratejik çalışmam gerektiğini düşünüyorum. Sizce konu elemeli miyim yoksa sıra sıra hepsine çalışmalı mıyım? Konu eleyeceksem hangilerini elemeliyim?

Belki birilerini motive eder diye neden bu kadar geç başladığımı ve içinde olduğum durumu kısaca anlatmak istedim, okumak isteyenler için aşağı bırakıyorum.

Ailesel sıkıntılardan ötürü liseyi açıktan okumak zorunda kaldım ve üniversiteyi de açıktan okurum düşüncesi ile sınava 4 ay kalana kadar kitap bile açmadım fakat hayatın böyle ilerlemeyeceğini fark ettiğimde üniversiteye gidip ailemden uzaklaşma kararı aldım. 2.5 aydır çalışıyorum TYT'de matematik ile Fen'i bitirdim. AYT tarafında da matematikte trigonometri konusundayım ve kimyayı bitirdim. TYT netlerim 60-70 bandında OBP 80 ve 100k sıralama hedefliyorum. Umarım hepimiz hayallerimize ulaşırız deyip önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Screenshot_98.png

Hocam burdan bakıp seçebilirsiniz.

12 biyoloji de genden proteine ünitesi kolay onu çalışın soru da geliyor diğer 12 konularında en sonda basit bir konu vardı onu çalışın gerisine bakmayın 11 de sistemlerin hepsi yapılabilir bence bazıları zorlayabilir fakat genelde her sistemden 1 soru ya da 1 soruda 2 sistemi karıştırıp veriyorlar yine de bence hepsi yetiştirilebilir AYT biyoloji fizik kimya gibi değil sözel olduğu için dinleyip yapılabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı