AYT çalışırken TYT'yi salmak

AxelSeh

Hectopat
Daha fazla  
AYT çalisirken TYT'yi bıraktım biraz maalesef ve 95 civarından 80'e düştüm. Kalan süreçte denemelerle vs toparlayabilir miyim? AYT konularim tam. Hızlı bir tekrar vs. düşünüyorum. Var mı bunu yaşayan?

Son düzenleyen: Moderatör:
AYT çalisirken TYT'yi bıraktım biraz maalesef ve 95 civarından 80'e düştüm. Kalan süreçte denemelerle vs toparlayabilir miyim? AYT konularim tam. Hızlı bir tekrar vs. düşünüyorum. Var mı bunu yaşayan?
Merhaba. Toparlayacağınızı düşünüyorum şahsen.
Türkçe eğer düşürdüyse branş denemesi çözerek o açığı kaparsınız. Ama o sırada da genel deneme çözmeyi kesinlikle ihmal etmeyin.

Bana da 70 netlerde olduğum zamanlarda olmuştu. Müfredat değişmeden önce limit ve türeve o dönem ağırlık vermiştim.
Bunlara odaklandığım için TYT salmıştım.

Sonradan eve geçince sürekli deneme çözerek şu an olduğum aralığa çıktım.

Ben de genel olarak TYT'yi saldım. Şu anlık sadece deneme ile devam ediyorum. Aralara Dil Bilgisi atarak devam etmekte fayda var. Paslandığınızı düşündüğünüz yerleri Youtube'dan 1.5x bir izleyin derim.

Ben de genel olarak TYT'yi saldım. Şu anlık sadece deneme ile devam ediyorum. Aralara Dil Bilgisi atarak devam etmekte fayda var. Paslandığınızı düşündüğünüz yerleri Youtube'dan 1.5x bir izleyin derim.

3 4 gün tekrar yapıp denemelere asılacağım. Ne olursa olsun, bıktım şu stresten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı