Merhaba arkadaşlar ben dershane yerine evden çalışıyorum, AYT de sınava sayısal alandan gireceğim. Dersler için ise AYT fizik için Özcan aykın'ın 88 günde AYT fizik kampını, biyoloji için dr. Biyoloji AYT kampını kimya için kimya adası 46 günde AYT kimya kampını ve matematiği de Eyüp b.'den izliyorum ve hepsinin video sayısı fazla çünkü günde 2 video atılıyor. Bu yüzden her gün fizik, kimya, biyoloji ve matematikten sadece konu anlatım için videolara ortalama 40 dk dersem ve hepsinden 2'şer video olduğu için yaklaşık 5 saat 20 dakika zaman gidiyor. Üstüne o gün işlediğim konulardan 1'er saat soru çözüyorum 4 ders olduğu icin 4 saatte oraya gidiyor toplam 9 saat 20 dakika yapıyor ve üstüne bir de paragraf geometri soru çözüm ve TYT tekrarı da desek günde herhalde en az 12-13 saat ayırmak gerekiyor ve bu da fazla yorucu olabiliyor. Acaba mantıklı önerileriniz var mı programi hafifletmek adına? Çünkü günlük işlediğim ders sayısını azaltacak olsam bu sefer de yetişmeyecek gibi hissediyorum, sizde tavsiye verirseniz memnun olurum.