AYT edebiyat el kitabı önerisi

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5
RAM: 16gb DDR4
EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ
ASUS TUF GAMİNG F15
Meslek
öğrenci
AYT edebiyat için elimde limit el kitabı var ama kronolojik olarak ilerlemediği için pek sevmedim. Mesela tanzimat edebiyatının şiirlerini başka konuda tiyatrolarını başka konuda romanını başka konuda veriyor. İstediğim şey tanzimat edebiyatındaki bütün eserleri birden vermesi, oradan ezberleyip geçeyim başka sayfalara bakmak için uğraşmayayım. Böyle bir el kitabı var mı?

AYT edebiyat için elimde limit el kitabı var ama kronolojik olarak ilerlemediği için pek sevmedim. Mesela tanzimat edebiyatının şiirlerini başka konuda tiyatrolarını başka konuda romanını başka konuda veriyor. İstediğim şey tanzimat edebiyatındaki bütün eserleri birden vermesi, oradan ezberleyip geçeyim başka sayfalara bakmak için uğraşmayayım. Böyle bir el kitabı var mı?
Kronolojik olarak mı gidiyor bilmiyorum fakat Yanıt Yayınları'nın AYT Edebiyat El Kitabı'nı önerebilirim. El kitabı olarak değil de konu özeti olarak almak isterseniz Apotemi'nin AYT Edebiyat Konu özeti güzeldir bence.

Hocam ben de bu konudan müzdaribim açıkçası videodan çalışmanın gereksiz olduğunu düşündüğüm için dönem bazlı konu anlatımı
almak istiyorum araştırdıklarıma göre dönem bazlı kitap çok az ve bu çok saçma iki tane buldum okyanus edebiyat iceberg konu anlatımı ve yanıt yayınları edebiyat el kitabı şahsen yanıt yayınlarını almayı düşünüyorum daha hoşuma gitti içeriği fiyatı pahalı ama değer gibi sen de bulduysan önerilerine açığım

Hocam ben de bu konudan müzdaribim açıkçası videodan çalışmanın gereksiz olduğunu düşündüğüm için dönem bazlı konu anlatımı.
Almak istiyorum araştırdıklarıma göre dönem bazlı kitap çok az ve bu çok saçma iki tane buldum okyanus edebiyat iceberg konu anlatımı ve yanıt yayınları edebiyat el kitabı şahsen yanıt yayınlarını almayı düşünüyorum daha hoşuma gitti içeriği fiyatı pahalı ama değer gibi sen de bulduysan önerilerine açığım.

Hocam ben emek taştan AYT edebiyat kampından konuyu izleyip limit el kitabından tekrar etmeye karar verdim. Ben kendim kitaptan ezberlemeye çalışınca hem anlamlandıramıyorum hem çoğu yeri atlayıp düzgün ezberleyemiyorum. Konu anlatımı izleyip sonra kitaptan tekrar etmek benim için daha mantıklı geldi. Herkes için farklılık gösterebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı