AYT Edebiyat nasıl ful yapılabilir?

Yer
İstanbul
Merhabalar bu seneki hedefim EA 250k yapmak geçen sene derste sadece dinledim test vs çözmedim sonuç 6 net
Bu sene eylül'den beri dershanede tek adamakıllı çalıştığım ders edebiyat seviyorum galiba. Coğrafya ve tarih dersimde şu an için fena değil. Matematik TYT problemlerdeyim AYT fonksiyon bitti. AYT matenatik hedefim 5-10 net neyse edebiyata dönelim. Rüştü hoca + dershane hocam gittim. Cumhuriyet yarısı bitti. Milli edebiyattan itibaren branş denemesine abandım. 4 soru bankası bitirdim ( cumhuriyet hariç) göstermeye bağlı metinler ( deneme, panel, sunum) çalışmadım gerekli mi? Ek olarak eser özet milli edebiyattan ezberliyorum. Cumhuriyette gerekli mi? Yine 2-3 soru çıkarsa üzer biraz 1 eser gelirse. Şu an netlerim 15-18 arası ne yapmam gerek? Duvarım Full notlarla dolu fullemek hedefim.
Soru bankalarım: Toprak, limit, karekök, edebiyatik.
Denemeler:
Toprak, hız ve renk, limit, endemik
Ek olarak son 53 yıl çıkmış soru bankası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yazarların eserlerinin olaylarını biliyor musunuz? Biliyorsunuz, onlarla ilgili soru da gelebilir. Diğer sorularla bağlantılı da oluyor eserleri. O yazarın yazdığı eserlerin türlerini, olaylarını bilmezseniz dolaylı yoldan diğer soruları da yapamıyorsunuz.

Doğrudur ben eser biliyorum tür arada karışıyor çok var çünkü. Özetleri de biliyorum cumhuriyet zorluyor.

@barissyaa eksiklerinizi kapata kapata gidin. Bir bakmışsınız sınavda istediğiniz hedefe ulaşmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…