AYT Edebiyat nasıl ful yapılabilir?

Yer
İstanbul
Merhabalar bu seneki hedefim EA 250k yapmak geçen sene derste sadece dinledim test vs çözmedim sonuç 6 net :D
Bu sene eylül'den beri dershanede tek adamakıllı çalıştığım ders edebiyat seviyorum galiba. Coğrafya ve tarih dersimde şu an için fena değil. Matematik TYT problemlerdeyim AYT fonksiyon bitti. AYT matenatik hedefim 5-10 net neyse edebiyata dönelim. Rüştü hoca + dershane hocam gittim. Cumhuriyet yarısı bitti. Milli edebiyattan itibaren branş denemesine abandım. 4 soru bankası bitirdim ( cumhuriyet hariç) göstermeye bağlı metinler ( deneme, panel, sunum) çalışmadım gerekli mi? Ek olarak eser özet milli edebiyattan ezberliyorum. Cumhuriyette gerekli mi? Yine 2-3 soru çıkarsa üzer biraz 1 eser gelirse. Şu an netlerim 15-18 arası ne yapmam gerek? Duvarım Full notlarla dolu fullemek hedefim.
Soru bankalarım: Toprak, limit, karekök, edebiyatik.
Denemeler:
Toprak, hız ve renk, limit, endemik
Ek olarak son 53 yıl çıkmış soru bankası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yazarların eserlerinin olaylarını biliyor musunuz? Biliyorsunuz, onlarla ilgili soru da gelebilir. Diğer sorularla bağlantılı da oluyor eserleri. O yazarın yazdığı eserlerin türlerini, olaylarını bilmezseniz dolaylı yoldan diğer soruları da yapamıyorsunuz.

Hocam yazarların eserlerinin olaylarını biliyor musunuz? Biliyorsunuz, onlarla ilgili soru da gelebilir. Diğer sorularla bağlantılı da oluyor eserleri. O yazarın yazdığı eserlerin türlerini, olaylarını bilmezseniz dolaylı yoldan diğer soruları da yapamıyorsunuz.

Doğrudur ben eser biliyorum tür arada karışıyor çok var çünkü. Özetleri de biliyorum cumhuriyet zorluyor.

@barissyaa eksiklerinizi kapata kapata gidin. Bir bakmışsınız sınavda istediğiniz hedefe ulaşmışsınız :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı