AYT fen dersleri kaç ayda biter?

Bu yıl mezuna bıraktım ve sayısal bir bölüm istediğimi fark ettim. Lisede bölümüm eşit ağırlıktı. Yani anlayacağınız, AYT fen yok bende. Dün TYT kimyaya başladım, diğer derslere de baktım ve TYT feni 1 ayda bitiririm diye düşünüyorum. AYT fen sizce kaç ayda biter? Günlük 8 saatten fazla çalışıyorum.

TYT fen 1 ayda bitmez. TYT ile harmanlayarak 6 ayda rahat biter.

Hocam şahsen kimya çok zor değildi ilk 2 üniteyi bitirdikten sonra çıkmış sorulara baktım bayağı kolaydı. Sonraki ünitelerde az buçuk kafamda onlarda zor değildi. Kimyayı bitirmem uzun sürmez, fizik ve biyoloji için bilmiyorum tabii. Sözel derslerde Türkçede bir iki eksiğim var, sosyal için deneme çözüyorum sadece, zaten 16 net yapmıştım sosyalde. Geriye sadece fen ve matematik kalıyor. TYT işini bir an önce bitirip AYT'ye başlamak istiyorum tabii bitirdikten sonra deneme çözerek devam edeceğim.

Hocam şahsen kimya çok zor değildi ilk 2 üniteyi bitirdikten sonra çıkmış sorulara baktım bayağı kolaydı. Sonraki ünitelerde az buçuk kafamda onlarda zor değildi. Kimyayı bitirmem uzun sürmez, fizik ve biyoloji için bilmiyorum tabii. Sözel derslerde Türkçede bir iki eksiğim var, sosyal için deneme çözüyorum sadece, zaten 16 net yapmıştım sosyalde. Geriye sadece fen ve matematik kalıyor. TYT işini bir an önce bitirip AYT'ye başlamak istiyorum tabii bitirdikten sonra deneme çözerek devam edeceğim.

TYT kimyayı AYT için çalışırsın, TYT için değil. Ve asıl olay etkileşimlerde başlıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı