AYT Fonksiyonlar çalışma önerisi

Merhaba, dershane programımda fonksiyonları işlemem gerekiyor. Ama kafam karıştı. Bende ne TYT ve ne de AYT var. İnsanların yazdıklarına baktım. Mert Hoca'nın 90 Günde AYT Kampını dinlememi önerdiler. Az önce ilk videoya baktım. Ama videoda değer kümesi, tanım kümesi gibi şeyleri söylememiş. Bunlar fonksiyona dahil değil mi ? Direk grafiklerden başlamış. Size sorum ise şu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ilk başta bu videoyu izlemiştim. Yalnızca 1. videosunu izledim. Değer kümesi, tanım kümesi, Z'den Z'ye gibi şeyleri artık biliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoda ise ilk izlediğim şeyler yok. Direk Fonksiyon Grafiklerinden başlıyor. Sizce ilk attığım video ve Mert Hoca'nın 90 Günlük AYT Kampı serisinde ki 5 Fonksiyon videosunu izlesem konuyu yeterince öğrenmiş olur muyum ? Kafamın karışmasının sebebini soranlar olur belki. Mert Hoca'nın serisinde Fonksiyonun girişi olmadığı için eksik ilerliyorum diye düşündüm. Konuları bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? Yeterli midir sizce İlyas hocanın ilk fonksiyonlar videosu ve Mert hocanın 5 tane videosu ?

Fonksiyonların tytdeki kısmı ile aytdeki kısmı farklı. Senin Mert Hoca'nın TYT Kampındaki fonksiyonlar videosundan başlaman lazım. AYT kısmındaki fonksiyonlar başka.

Fonksiyonların tytdeki kısmı ile aytdeki kısmı farklı. Senin Mert Hoca'nın TYT Kampındaki fonksiyonlar videosundan başlaman lazım. AYT kısmındaki fonksiyonlar başka.
Hocam Dershane bana bir program verdi. Mesela bugün TYT Mat olarak EBOB-EKOK işlemem gerekiyordu. AYT Mat içinse Fonksiyonlar işlemem gerekiyor. AYT Fonk. öğrenmek için TYT'yi öğrenmem şart mı ?

Hocam Dershane bana bir program verdi. Mesela bugün TYT Mat olarak EBOB-EKOK işlemem gerekiyordu. AYT Mat içinse Fonksiyonlar işlemem gerekiyor. AYT Fonk. Öğrenmek için TYT'yi öğrenmem şart mı?

Evet şart. Fonksiyon çeşitlerini, ters fonksiyonu bilmeden AYT fonksiyonu anlamazsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı