Derslerin bitmesi önemli değil. Denemelerde kaç net yapıyorsunuz? Eğer ki AYT'de 80 soruda 70 yapıyorum 10 soru da geometriden kaçıyor derseniz durum farklı tabii.Hocam alanımın dersleri bitti. Elde PKOB ve geo kaldı.
Derslerin bitmesi önemli değil. Denemelerde kaç net yapıyorsunuz? Eğer ki AYT'de 80 soruda 70 yapıyorum 10 soru da geometriden kaçıyor derseniz durum farklı tabii.Hocam alanımın dersleri bitti. Elde PKOB ve geo kaldı.
Hayır. Matematik için genel tekrar kampı falan yapıcam. Netlerim düşük.Derslerin bitmesi önemli değil. Denemelerde kaç net yapıyorsunuz? Eğer ki AYT'de 80 soruda 70 yapıyorum 10 soru da geometriden kaçıyor derseniz durum farklı tabii.
Anladım, dediğim gibi geometri uzun zaman gerektiren bir alan. Kısa zaman kalmışken bakmak bence çok mantıklı değil. Geometriye ayıracağınız enerjiyi diğer derslere ayırırsanız daha faydanıza olacaktır.Hayır. Matematik için genel tekrar kampı falan yapıcam. Netlerim düşük.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.