AYT için geç mi kaldım?

Hocam çok iyi yapmışsınız. 18k ne, acayip iyi. Bende seneye gireceğim inşallah istediğim sıralamayı tutturucam. Tavsiyeniz var mı? O kadar 18k yapmışken tavsiye almazsam olmaz.
Hocam kısaca TYT ve AYT birlikte götürebilmeyi başarırsanız çok iyi olacaktır. Geri kalanında ise deneme yanlışlarınızı gözden geçirmek, yanlış yaptığınız konuları notlarla tekrar etmek ve düzenli çalışmak sizi başarıya götürür. İyi çalışmalar dilerim. Güzel düşünceniz için de teşekkürlerimi sunarım.

Hocam çok iyi gelmiş. Tebrikler hocam Demek ki isteyince oluyor. EA mıydı sizin hocam?
Sayısalım hocam. Teşekkür ederim, sanırım siz de girmiştiniz. Sizinki nasıl?

Sayısalım hocam. Teşekkür ederim, sanırım siz de girmiştiniz. Sizinki nasıl?
Sayısalsa mükemmel hocam. Vay be. Keşke konu ilk açıldığında konuyu açıp okuyan yorum yazanların herkes bu haberi duysa. Technopat Sosyal'de bir başarı hikayesi.

Eşit ağırlıktan 60k geldi hocam, ayt matta 20 net beklerken 14 net gelmiş, tam istediğim gibi gelseydi ilk 30kya girebilirmişim. Kendimi denemek için girdiğim dildense 9k geldi.

Hocam benim de tanıdığım bütün dilcilerden iyi dil yapmışsınız sadece denemek için olsa bile. Emeğinize sağlık. Eşit ağırlık kısmında da iyi yapmışsınız aslında. Umarım istediğiniz bölüm tutuyordur ve gidebilirsiniz. Ayrıca güzel düşünceleriniz için teşekkürlerimi sunarım.

Hocam sizce TYT'ye ne zaman çalışılmalı? Ben 11'e geçeceğim ve bu yaz matematiğin bir kısmını hallettim, bazıları erken diyor. Siz ne diyorsunuz?

Hocam sizce TYT'ye ne zaman çalışılmalı? Ben 11'e geçeceğim ve bu yaz matematiğin bir kısmını hallettim, bazıları erken diyor. Siz ne diyorsunuz?

Hocam benim düşünceme göre erken diye bir şey yok geç diye bir şey var. 11. sınıfta konuları dikkatli dinlemenizi öneririm. Eğer götürebilirseniz 11. sınıf + TYT matematik çalışması yaparsanız çok rahat dereceye oynarsınız. Matematik ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi.

Hocam sınav nasıl geçti.

Hocam peki matematik ve fen için tavsiye edeceğiniz bir kaynak var mı?

Hocam peki matematik ve fen için tavsiye edeceğiniz bir kaynak var mı?

Matematik için 3D, Orijinal ve Acil önerebilirim. Fen kısmında kimyada orbital ve aydın, biyolojide biyotik ve aydın son olarak fizikte ise yayın denizi ve 3D önerebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…