Literally me.Hocam genelde özgüvensiz olduğum doğrudur ama sınavlarda öyle olmaz. Her yerde yok şöyle bitirdim, yok böyle bitirdim, yok şu kadar netim var laflarını görünce morali düşüyor insanın.
Literally me.Hocam genelde özgüvensiz olduğum doğrudur ama sınavlarda öyle olmaz. Her yerde yok şöyle bitirdim, yok böyle bitirdim, yok şu kadar netim var laflarını görünce morali düşüyor insanın.
Takmayın hocam. Ben karekök sıfır geometri çözerken arkadaşlarım acil geometri çözüyordu sonuç olarak TYT geometride sadece 1 AYT'de 2 yanlışım varHocam genelde özgüvensiz olduğum doğrudur ama sınavlarda öyle olmaz. Her yerde yok şöyle bitirdim, yok böyle bitirdim, yok şu kadar netim var laflarını görünce morali düşüyor insanın.
Bakalım hocam temellerim var gibi fen derslerinde.Son 1 ay çalışıp yapan da var 9 ay çalışıp bir yapamayan da var. Sizin hedefiniz neresi ve bir konuyu nasıl, ne kadar hızlı anlayacağınıza göre değişir. Ayrıca 2023'ten itibaren test çözmeyi bırakıp sadece deneme çözmeniz sizin yararınıza olur. Hiçbir şey için geç değil bu arada, temelleri biliyorsanız fen derslerini her birini 1 ayda bitirebilirsiniz. Tabii bu da kişiden kişiye değişir.
Maşallah.Takmayın hocam. Ben karekök sıfır geometri çözerken arkadaşlarım acil geometri çözüyordu sonuç olarak TYT geometride sadece 1 AYT'de 2 yanlışım var
Merhaba hocam. Konuyu hortlatıyorum ama ne yaptığınızı merak ettim. Sonuç nasıl iyi mi? Umarım memnun olacağınız bir sıralama yapmışsınızdır.
Hocam çok iyi gelmiş. Tebrikler hocamHocam merhaba. 12K ham, 18K ise OBP'nin geri çekmiş hali. TYT beklediğimden düşük geldi istediğim gibi bir sonuç değildi tabii ki ama hiç yoktan iyidir.
Hocam merhaba. 12K ham, 18k ise OBP'nin geri çekmiş hali. TYT beklediğimden düşük geldi istediğim gibi bir sonuç değildi tabii ki ama hiç yoktan iyidir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.