AYT matematik ve AYT feni de sorayım bari sormuşken, kaç ayda biterler? AYT'de toplam 25-30 net yeter.
Dostum şu anda 12. sınıf olduğunu ve stresini azaltmak adına forumda zaman kaybettiğini düşünüyorum. AYT fen konusunda biyoloji kısmını 2 ayda yalayıp yutabilirsin. Kitap olarak biyotik öneririm. Kimya için her yıl çıkan belli başlı konular var. TYT ile bağlantısı olmayan bu konuları rahatça bitirebilirsin. Bu konular aşağı yukarı 9 soru çözdürür. Bir de en geç aralık gibi AYT fiziğe başla. Önce TYT fizik temelini at 1 ay içinde. Matematik için ise bol soru çözsen olay biter. Sadece çok soru çözeceksin. Konuları da YouTube üzerinden dinleyebilirsin. Her konuyu öğrenip soru çözdüğünde +1 net gelecek. 20 sorusu kolay olur. 20 de fen yaparsın. Sonuç olarak çok sıkmadan 40 net yapabilirsin fen kısmında. Ve sanırım mühendislik istiyorsun. O halde küçük illerdeki mühendislik bölümlerini düşünmemeye gayret et. İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirlerde okumaya gayret et. Bu paradokstan çıkmana umarım yardımcı olabilmişimdir. Bu 40 neti bu kadar zamanda değil de 3 ayda rahat yaparsın. Bu kadar zamanda ise 70 net zorlanır bile. Şimdi rica ediyorum forumlarda vs. zaman kaybetmeden derslerine odaklan. Her boş geçirdiğin vakitte başka biri önüne geçiyor. Bunu unutma.
1 ayda TYT fizik biter mi?Dostum şu anda 12. sınıf olduğunu ve stresini azaltmak adına forumda zaman kaybettiğini düşünüyorum. AYT fen konusunda biyoloji kısmını 2 ayda yalayıp yutabilirsin. Kitap olarak biyotik öneririm. Kimya için her yıl çıkan belli başlı konular var. TYT ile bağlantısı olmayan bu konuları rahatça bitirebilirsin. Bu konular aşağı yukarı 9 soru çözdürür. Bir de en geç aralık gibi AYT fiziğe başla. Önce TYT fizik temelini at 1 ay içinde. Matematik için ise bol soru çözsen olay biter. Sadece çok soru çözeceksin. Konuları da YouTube üzerinden dinleyebilirsin. Her konuyu öğrenip soru çözdüğünde +1 net gelecek. 20 sorusu kolay olur. 20 de fen yaparsın. Sonuç olarak çok sıkmadan 40 net yapabilirsin. Ve sanırım mühendislik istiyorsun. O halde küçük illerdeki mühendislik bölümlerini düşünmemeye gayret et. İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirlerde okumaya gayret et. Bu paradokstan çıkmana umarım yardımcı olabilmişimdir. Bu 40 neti bu kadar zamanda değil de 3 ayda rahat yaparsın. Bu kadar zamanda ise 70 net zorlanır bile. Şimdi rica ediyorum forumlarda vs. zaman kaybetmeden derslerine odaklan. Her boş geçirdiğin vakitte başka biri önüne geçiyor. Bunu unutma.
Bal gibi de biter. Günde en az 2 saat çalışman gerek. 3 saat çalışma ile ise net biter. Benim temelim var dersen çok daha kısa sürede biter. 3 saatlik çalışma ile 2 haftada bitirirsin temelin az çok varsa.1 ayda TYT fizik biter mi?
Hocam benim şöyle bir tyt'm var geçen seneden. AYT yok bende biraz asılırsam ortalama bir bilgisayar mühendisliği gelir mi?Bal gibi de biter. Günde en az 2 saat çalışman gerek. 3 saat çalışma ile ise net biter. Benim temelim var dersen çok daha kısa sürede biter. 3 saatlik çalışma ile 2 haftada bitirirsin temelin az çok varsa.
Benim temelim bayağı az. Ne kadar sürede bitiririm sizce? En kötü 2 aya bitiririm herhalde.Bal gibi de biter. Günde en az 2 saat çalışman gerek. 3 saat çalışma ile ise net biter. Benim temelim var dersen çok daha kısa sürede biter. 3 saatlik çalışma ile 2 haftada bitirirsin temelin az çok varsa.
Benim temelim bayağı az. Ne kadar sürede bitiririm sizce? En kötü 2 aya bitiririm herhalde.
11. sınıfım. İnşallah çok iyi yerlere gelirim, geliriz.
Hocam benim şöyle bir TYT'm var geçen seneden. AYT yok bende biraz asılırsam ortalama bir bilgisayar mühendisliği gelir mi?Eki Görüntüle 1986598
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.